Star Wars Outlaws lanceert 30 augustus met DLSS 3, ray tracing & Reflex

thumbnail

Deze week kwam het nieuws dat een van de meest verwachte kaskrakers van het jaar in de schappen ligt met RTX-technologieën die de ervaring van games verbeteren.

Star Wars Outlaws lanceert op 30 augustus met NVIDIA DLSS 3, ray tracing en Reflex
Op de GDC kondigde NVIDIA aan dat Star Wars Outlaws spelers de ultieme PC-ervaring krijgt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de baanbrekende technologieën van GeForce RTX GPU’s om de graphics te verbeteren, de prestaties te versnellen en de gameplay nog responsiever te maken.

Vandaag onthulden Ubisoft en Lucasfilm Games dat Star Wars Outlaws op 30 augustus uitkomt en dat de pre-orders vandaag al beginnen. Ze deelden ook een nieuwe story trailer en screenshots om fans enthousiast te maken.

Beleef de allereerste open Star Wars-wereldgame die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Star Wars: The Empire Strikes Back en Star Wars: Return of the Jedi. De game verschijnt op 30 augustus en is voorzien van NVIDIA DLSS 3 AI-powered upscaling en frame generation, ray tracing en Reflex. De game zal ook beschikbaar zijn in de cloud op GeForce NOW.

TRIBES 3: Rivals en The Outlast Trials nu beschikbaar met DLSS 2
TRIBES 3: Rivals van Prophecy Games is een first-person shooter in teamverband die het genre op een hoger plan tilt met jetpacks, skiën en oorlogsvoering op basis van klassen. Teamwork, tactiek, hoge snelheid en intense gevechten voeren de boventoon in deze wedergeboorte van ‘s werelds snelste shooter. TRIBES 3: Rivals is nu beschikbaar in Early Access en biedt ondersteuning voor DLSS 2.

Let op: als je DLSS inschakelt, moet je de optie voor het schalen van de resolutie handmatig aanpassen om de prestaties te verbeteren. Voor de DLSS-modus Prestaties bij 4K stel je de schuifknop in op 50%; bij 1080p en 1440p stel je deze in op 66% voor de DLSS-kwaliteitsmodus.

Outlast, de survival horror-franchise van Red Barrels, is geliefd bij gamers. Onlangs heeft The Outlast Trials van Red Barrels Early Access verlaten, waarin spelers worden uitgenodigd om helse ‘therapieën’ te overleven, alleen of in coöp. Kies hulpmiddelen, extraatjes en upgrades om jezelf een voordeel te geven en om de verschrikkingen die je achtervolgen door de testlocatie van de Murkoff Corporation te vertragen. Vanaf je eerste schrik heb je de snelst mogelijke game-ervaring dankzij de dag-één integratie van NVIDIA DLSS 2.

Er komen binnenkort nog meer DLSS-integraties aan voor een hele reeks games. Bekijk hier de volledige lijst met meer dan 500 RTX-geoptimaliseerde games en apps.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx