Star Wars Outlaws lanceert op 30 augustus

thumbnail

Star Wars Outlaws, de eerste openwereld Star Wars-game, lanceert op 30 augusts 2024 op Xbox Series X | S, PlayStation 5, Amazon Luna en PC via Ubisoft Connect. Fans die zich abonneren op Ubisoft+ of de Gold Edition of Ultimate Edition van de game kopen, krijgen tot drie dagen eerder toegang*, en zij die voor 30 augustus een pre-order plaatsen, ontvangen het “Kessel Runner Bonus Pack” met cosmetics voor Kay’s speeder en haar schip, de Trailblazer.

Er zijn meer details onthuld over de zoektocht van sluwe schooier Kay Vess en haar metgezel Nix naar de kans van hun leven. In dit tijdperk wordt de heerschappij van het Keizerrijk verstoord door de rebellie die maar niet op wil houden, wat leidt tot een gouden tijd voor de onderwereld. Als ervaren dief trekken Kay’s capriolen de aandacht van Sliro, de leider van het nieuwe, dreigende, criminele syndicaat Zerek Besh. Nadat Sliro een prijs op Kay’s hoofd heeft gezet, krijgen Kay en Nix hun enige kans op vrijheid: een van de grootste berovingen aller tijden plegen. Kay en Nix moeten door de onderwereld van het heelal navigeren en hun reputatie opbouwen bij legendarische criminele organisaties zoals het Pyke Syndicaat, het Hutt Kartel, de Ashiga Clan** en Crimson Dawn om de steun te krijgen die ze nodig hebben om de klus te klaren.

Op zoek naar echte vrijheid reizen de vindingrijke Kay en Nix door de onderwereld en de Outer Rim, nemen ze klussen aan van syndicaten, nemen ze het op tegen intimiderende vijanden, ontwijken ze de onderdrukkende Keizerlijke heerschappij en rekruteren ze een vakkundige crew van misdadigers om een van de grootste overvallen te plegen die het heelal ooit heeft gezien“, aldus Julian Gerighty, Creative Director.

Star Wars Outlaws nodigt fans uit om een kant van het heelal te ervaren die nog een tal aan schatten heeft om te verkennen, de winsten van de schurken die profiteren van de gouden eeuw van de onderwereld. We zijn geïnspireerd door Massive Entertainment’s toewijding om dit aspect van Star Wars tot leven te brengen, met zowel iconische als nieuwe dingen voor fans om te verkennen in een open wereld,” zegt Douglas Reilly, vice president van Lucasfilm Games.

Kay en Nix reizen door het heelal om de juiste grondstoffen en crew te vinden voor de ultieme roof. Tijdens hun reis doorkruisen ze verschillende locaties, zowel iconische als nieuwe: Canto Bight, Kijimi, Tatooine, Akiva en de winderige savanne van Toshara. Onderweg verkent Kay bruisende steden en cantina’s, racet ze op haar speeder door uitgestrekte landschappen en loodst ze haar schip de Trailblazer door de wildernis van de ruimte. Als het misgaat, helpt de Trailblazer hen ook bij het achtervolgen, ontwijken en aanvallen om de bovenhand te krijgen in spannende ruimtegevechten met het Keizerrijk en andere vijanden.

Star Wars Outlaws is vanaf 30 augustus verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, PlayStation 5, Amazon Luna, Windows PC via de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Speler die de Gold- of Ultimate Edition pre-orderen of de game spelen met Ubisoft+, krijgen tot drie dagen eerder toegang tot de game.

 • Standard Edition
 • Basisgame
 • Gold Edition
 • Basisgame
 • Seizoenspas (inclusief 2 DLC’s, de exclusieve missie ”Jabba’s Gambit” en de cosmetische pack ”Kessel Runner Character Pack”)
 • Tot drie dagen eerder toegang
 • Ultimate Edition
 • Basisgame
 • Seizoenspas (inclusief 2 DLC’s, de exclusieve missie ”Jabba’s Gambit” en de cosmetische pack ”Kessel Runner Character Pack”)
 • Sabacc Shark Bundel: inclusief cosmetica voor Kay, haar blaster, Nix, Kay’s speeder en het ruimteschip de Trailblazer
 • Rogue Inflitrator Bundel: inclusief cosmetica voor Kay, Nix, Kay’s speeder en de Trailblazer
 • Digitaal kunstboek: een selectie van concept art en andere visuele beelden, inclusief unieke cinematische storyboards
 • Tot drie dagen eerder toegang

Voor meer informatie over Star Wars Outlaws, bezoek starwarsoutlaws.com

Om de game te pre-orderen op de Ubisoft Store, bezoek store.ubisoft.com

Voor het laatste nieuws over Star Wars Outlaws en alle andere Ubisoft games, bezoek news.ubisoft.com

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  2 maanden geleden

  Zal dit jaar denk ik de beste Star Wars ervaring worden.Kijk al een tijd uit naar een SW game die je als een bounty hunter laat spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx