Nieuwe Mortal Kombat 1-trailer onthult eerste blik op gameplay voor komende DLC

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe gameplaytrailer van Mortal Kombat 1 uitgebracht waarin Ermac centraal staat, de nieuwste DLC-vechter die op 16 april aan het hoofdroster wordt toegevoegd als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack-bezitters, gevolgd door brede beschikbaarheid op 23 april.

Ermac is een verzameling zielen die samengebonden zijn door Quan Chi’s duistere magie en die bedoeld zijn om te functioneren als een groepsgeest. Maar die betovering wordt tijdelijk ongedaan gemaakt als Ermac wordt verslagen door Mileena en de geest van koning Jerrod, de overleden heerser van Outworld en een van de zielen in Ermacs verzameling, de controle overneemt en zich weer bij de koninklijke familie voegt en keizerin Mileena helpt met regeren. Uiteindelijk krijgt de samensmelting van zielen weer controle en trekt Ermac zich terug in de schaduwen van Outworld. Hij is niet langer Quan Chi’s slaaf of gebonden aan de koninklijke familie en moet een toekomst vinden die het waard is om voor te vechten. In de nieuwe video is Ermacs verwoestende moveset goed te zien, waaronder zijn vermogen om te teleporteren, te zweven en een legioen zielen te gebruiken om tegenstanders te grijpen, op te tillen en tegen de grond te slaan.

De trailer biedt ook een eerste blik op Mavado, een nieuwe DLC Kameo-vechter die kan assisteren tijdens wedstrijden met een reeks ondersteunende bewegingen. Mavado is verkrijgbaar als onderdeel van het Kombat Pack en als losse aankoop in mei 2024.

Bekijk en deel de Mortal Kombat 1 – Official Ermac Gameplay Trailer hieronder:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx