Info

Begonnen in 2003 als een hobby project en hardware/software website, en vanaf 2006 uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van gamesgerelateerde content binnen de Benelux. Dat is kort maar krachtig het verhaal van Evilgamerz. Sinds 2006 is deze website zich echt serieus gaan richten op zowel casual als (hard)core gamers tussen de 12 en 40 jaar door nieuwsberichten en andere games gerelateerde content aan te bieden via www.evilgamerz.com, www.evilgamerz.nl en www.gamesnieuws.nl. Videogames zijn een groeiend medium en Evilgamerz wil binnen deze wereld een toonaangevende aanbieder van informatie zien te vormen en te blijven.

Historie

Evilgamerz kent een rijke geschiedenis. Van een Flash-website tot een volwassen gaming-website die een bekende naam vormt binnen de Benelux. Onze geschiedenis reikt van 2003 tot nu, maar de eerste, echte content verscheen in 2006. Daarna volgden vele versies die elkaar rap opvolgden en wisten te vervangen…

Our history:
Content since 2006 / New design and CMS since 2020 / 3K+ unique visits/day

 


Evilgamerz tot mei 2020 (hierna overgang naar WordPress)

Evilgamerz rond 2013 (met custom build CMS)


Evilgamerz rond 2006 (met custom build CMS)

Evilgamerz rond 2004 (zonder backend en volledig statische HTML)

Een redactie van enkele fanatieke gamers en schrijvers voorziet de website dagelijks van frisse informatie in de vorm van nieuwsberichten, (p)reviews, screenshots, video’s, reportages, columns en verslagen van gamegerelateerde evenementen. Evilgamerz probeert uniek te zijn en blijven door niet op commercieel gebaseerde content aan te bieden aan bezoekers zonder hen te voorzien van ongevraagde informatie, pop-up’s en onnodige advertorials. Wij zijn dan ook een non-profit onderneming op dit moment en staan voor de huidige uitgave van informatie en de vrijblijvendheid van onze gebruikers om zich betrokken te voelen bij onze website.

Nieuwe website

Eind april 2020 is onze website volledig vernieuwd. Helaas moesten we hierdoor onze ledendatabase opnieuw opbouwen. Onze content vanaf 2006 kon gelukkig wel grotendeels behouden blijven.

Evilgamerz staat erom bekend haar bezoekers zo min mogelijk lastig te vallen met advertenties, pop-up’s, ongewenste lightboxes en enquêtes, om zo de bezoekerservaring zo schoon mogelijk te kunnen houden. Wij zijn dan ook vrijwel uniek in onze markt wat dat betreft en proberen onze bezoekers hier zo min mogelijk lastig mee te vallen. Wij proberen onze onkosten zoveel mogelijk te dekken met zo nu en dan ‘article posts’, statische links naar andere partijen beneden op onze website en zo nu en dan wellicht een banner in onze header-sectie van de website. Self-clicks en automatische doorverwijzingen plaatsen wij dan ook niet. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag door naar onze adverteer-pagina.

Onze reviews zijn inmiddels ook te vinden op de website van OpenCritic.

Contacteer ons

Neem voor meer informatie contact met ons op. We zullen proberen vragen zo zorgvuldig mogelijk te beantwoorden.

 


Naar boven