WRC 10 aanwezig op Steam Next Fest van 16 tot 22 juni

thumbnail

NACON en ontwikkelstudio KT Racing kondigen met plezier aan dat WRC 10 aanwezig is op Steam Next Fest. Van 16 tot 22 juni is een gratis demo van WRC 10, de officiële game van het FIA World Rally Championship, exclusief speelbaar op Steam.

De nieuwste editie van de toonaangevende rallysimulator verschijnt op 2 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Steam). Vandaag werd ook één van de vele historische evenementen in de game onthuld: de Acropolis Rally van Griekenland.

Bekijk een video van de historische Acropolis Rally in WRC 10: https://youtu.be/Nb89wr3dpks 

Steam Next Fest – een eerste blik op WRC 10!
Tijdens Steam Next Fest kunnen pc-spelers een exclusieve demo van WRC 10 spelen. De demo omvat drie complete, nieuwe special stages die aan de kalender van dit seizoen zijn toegevoegd: Estland (grind), Kroatië (asfalt) en Spanje (asfalt). Log morgen in op Steam voor een volledig overzicht van de nog realistischere rijervaring en physics, die alom geprezen werden in WRC 9.

De Acropolis Rally – Een historische uitdaging in WRC 10
De geheel nieuwe Anniversary-mode in WRC 10 biedt rallyfans de kans om bepaalde beroemde WRC-momenten, van 1973 tot heden, opnieuw te beleven. Kruip achter het stuur van auto’s uit hun respectievelijke tijdperken met enkele van de beste rallycoureurs ooit, en voltooi de vele verschillende uitdagingen om een ware rallylegende te worden.

Stap in de Renault Alpine A110, Lancia Delta HF 4WD of misschien wel de Lancia 037 voor deelname aan de Acropolis Rally, één van de historische evenementen in WRC 10. De Akropolis Rally van Griekenland staat bekend als bijzonder uitdagend, met kronkelende en stoffige bergwegen die soms vlak langs klifranden lopen. Na een afwezigheid van acht jaar, keert deze spectaculaire rally in 2021 terug naar het kampioenschap.

Bezoek de WRC 10 Steam-pagina van 16 – 22 juni.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box