Nieuwe trailer Vampire: The Masquerade – Swansong onthuld

thumbnail

Tijdens de PC Gaming Show onthulden NACON en de in Bordeaux gevestigde studio Big Bad Wolf een nieuwe trailer voor Vampire: The Masquerade – Swansong, de story-driven RPG die is gebaseerd op de beroemde role-playing game-franchise. De video introduceert een gekwelde jonge vrouw genaamd Leysha, een van de drie speelbare personages.

Leysha is een Malkavian, een van de oerstammen van de Camarilla, en verschijnt als een jonge vrouw van ongeveer 30 jaar oud. Onder haar bleke huid en pupillen van verschillende grootte schuilt een ongeneeslijke pijn en een mentale instabiliteit waar alle Malkavianen last van hebben na de Embrace, oftewel de beet van een vampier, een wezen dat gedoemd is zich altijd tussen de mensen verborgen te houden.

In de video zien we Leysha spelen met haar kind, Halsey. Maar deze vredige situatie verandert al snel in een nachtmerrie, waardoor twijfel ontstaat: is dit wel echt?

Om zichzelf te verbergen, gebruikt Leysha Obfuscate, een van de vele vampierkrachten die in de game beschikbaar zijn. Als verhaalgedreven RPG biedt Vampire: The Masquerade – Swansong unieke gameplay-mechanics. Spelers worden uitgedaagd om conflicten en mysteries op te lossen, wat wordt beloond met ervaringspunten. Met die ervaringspunten kunnen personages in level stijgen voor steeds sterkere speciale vermogens.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  917
  1 maand geleden

  Weet alvast zeker dat ik met haar als eerste ga spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box