DreamWorks Spirit Lucky’s Grote Avontuur galoppeert naar consoles en pc

thumbnail

Zadel je op voor een frontier-avontuur als geen ander met Lucky en haar wilde Mustang, Spirit! Outright Games heeft, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, de gloednieuwe videogame DreamWorks Spirit Lucky’s Grote Avontuur gelanceerd. Geïnspireerd op DreamWorks Animations aankomende speelfilm Spirit Ongetemd (27 juli in de bioscoop). De game is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Spelers kunnen als Lucky rijden met haar trouwe Mustang, Spirit en haar onverschrokken beste vrienden, Abigail en Pru, op nieuwe schattenjachtavonturen. Ze kunnen de verborgen schatten van Lucky’s grensstad Miradero ontdekken, terwijl ze gevaren als de gemene cowboy Hendricks ontwijken. Met de nieuwe game kunnen fans ook de enorme openwereld frontier verkennen, spannende speurtochten ondernemen, foto’s maken van unieke dieren in de game en onderweg verschillende verzamelobjecten ophalen.

“Met DreamWorks Spirit Lucky’s Grote Avontuur hebben we het gevoel dat we een van onze meest unieke games tot nu toe hebben gemaakt”, zegt Terry Malham, CEO van Outright Games. “We hebben genoten van het aanpassen van de frontier en Miradero tot een prachtige, schilderachtige open-wereldgame die Spirit-fans met veel plezier zullen ontdekken met hun favoriete personages. Fans kunnen nu een compleet paardenavontuur beleven, gewoon in hun eigen woonkamer.”

DreamWorks Spirit Lucky’s Grote Avontuur is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc (digitaal).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box