Vier 50 jaar FIA World Rally Championship met WRC 10

thumbnail

Terwijl het FIA World Rally Championship zich voorbereidt om in 2022 zijn 50e seizoen te vieren, komen NACON en ontwikkelstudio KT Racing met de onthulling van WRC 10, het nieuwste deel in de officiële videogame-serie van het kampioenschap. Voortbouwend op het succes van WRC 9, waarin dagelijks meer dan 200.000 speciale stages worden gespeeld, voegt de Franse studio en uitgever een hele reeks verbeteringen en nieuwe features toe aan deze jubileum-editie. WRC 10 laat je de meest intense momenten van het kampioenschap opnieuw beleven, van 1973 tot nu!

Bekijk de aankondigingstrailer van WRC 10: https://youtu.be/hCIskavQKbU

Beleef 50 jaar raly-racing
Om de 50e verjaardag van de competitie te vieren, wordt WRC 10 een unieke jubileumeditie, boordevol nieuwe functies en race-spektakel. Zo is er een retrospective mode die spelers de kans biedt om de 19 evenementen opnieuw te beleven die de geschiedenis van het kampioenschap hebben gevormd. Deze uitdagende speciale stages stellen de vaardigheden van de coureurs op de proef door voorwaarden op te leggen die specifiek zijn voor elk tijdperk. Neem deel aan zes historische rally’s, waaronder de legendarische Acropolis Rally (Griekenland) en Rallye Sanremo (Italië), met meer dan 20 van de meest iconische auto’s van de WRC: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota… Met meer content dan ooit, kunnen fans volop genieten van WRC 10 en zijn eerbetoon aan 50 jaar rallyrijden.

Nog realistischer
De physics, die door pers en spelers in WRC 9 al werden geprezen, zijn nog verder verbeterd om spelers een nog realistischere ervaring te bieden. Met name de beheersing van aerodynamische krachten, de turbo en het remmen hebben op alle vlakken aandacht gekregen, zodat WRC 10 garant staat voor nog nauwkeurigere en intensere race-sensaties. Ook het compleet herziene audio-design draagt in deze nieuwe editie bij aan het gevoel helemaal in de ervaring ondergedompeld te worden. Ervaar rally-racing alsof je er werkelijk bent!

Met WRC 10 vindt de leidende off-road race-simulator zichzelf opnieuw uit! Eindig het 2021-seizoen op het podium en herbeleef de meest intense momenten achter het stuur van iconische wagens om de 50 jaren van de competitie te vieren.

 • 6 historische rally’s, inclusief Acropolis, San Remo, Duitsland, Argentinië…
 • Meer dan 20 legendarische wagens, inclusief Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota…
 • 4 gloednieuwe rally’s: Estland, Kroatië, België en Spanje
 • 52 officiële teams van het 2021-seizoen (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)

 WRC 10 verschijnt op 2 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5,
Xbox One, Xbox Series X|S, pc en later voor Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx