Welke games ga jij spelen deze zomer? De beste titels op een rij gezet!

thumbnail

De zomer lijkt deze week eindelijk begonnen te zijn. Het leek er bijna niet meer van te komen dit jaar, maar toch stijgen de temperaturen inmiddels boven de 25 graden. Voor de een heerlijk, voor de ander tijd om de rolluiken en ramen te sluiten. Ook wij kijken nog regelmatig uit naar diverse games die uitkomen. We hebben wat games voor je op een rij gezet die in de komende maanden gaan lanceren (juni, juli en augustus). Het zijn niet veel toppers, maar het zijn wel blockbusters om naar uit te kijken!

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (4 juni)

Als je van sluipschutters houdt, dan zit je gebakken met Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Kuamar biedt spelers gevarieerde sluipschutterparadijsjes, die voortbouwen op de sandbox-levels met doelstellingen die spelers zo konden waarderen in de eerste Contracts. In Sniper Ghost Warrior Contracts 2 zijn er 5 verschillende maps die spelers op geheel eigen wijze kunnen benaderen. In de loop van de campaign komen steeds meer realistische wapens en gadgets beschikbaar, terwijl spelers upgrade-punten kunnen besteden om nieuwe vaardigheden te krijgen en verbeteren, om zodoende hun eigen speelstijl te creëren. Terwijl spelers hun arsenaal uitbreiden en hun vaardigheden verbeteren, kunnen ze elk contract opnieuw en op andere manieren proberen om steeds meer beloningen te verzamelen.

Met Sniper Ghost Warrior Contracts 2 zet CI Games een nieuwe standaard voor de bestverkochte first person sniper-franchise aller tijden. Geniet van de beste Sniper-ervaring ooit met 1000m+ extreme-range sniping (een record voor de franchise), uitgebreide sandbox-achtige maps, realistische gadgets en wapens en verbeterde visuals en gameplay. Het spel komt helaas wel later op de PlayStation 5, namelijk eind dit jaar.

Final Fantasy VII Remake Intergrade (10 juni)

Final Fantasy VII Remake Intergrade voor de PS5 maakt gebruik van de nieuwste generatie hardware voor een schat aan verbeteringen op het gebied van graphics, gameplay en systemen. Spelers die FINAL FANTASY VII REMAKE voor de PlayStation 4-console hebben gekocht, kunnen gratis een PS5-update downloaden die zonder extra kosten alle -gen-verbeteringen toevoegt wanneer de game op een PS5-console wordt gespeeld. Daarnaast kunnen ze de nieuwe aflevering met Yuffie als opzichzelfstaande download aanschaffen in de PlayStation Store. Spelers die de disc-versie van FINAL FANTASY VII REMAKE op PS4 bezitten, hebben een PS5-console met schijfstation nodig om van deze digitale upgrade te kunnen profiteren.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE komt op 10 juni 2021 beschikbaar als fysieke en digitale Standard Edition, en als Digital Deluxe Edition in de PlayStation Store. De Digital Deluxe Edition van FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE wordt geleverd inclusief een digitale mini-soundtrack met songs als “Descendant of Shinobi”, en een digitaal artboek met concept art en character sheets. Spelers die de digitale Standard Edition of Digital Deluxe Edition van FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE pre-orderen, ontvangen als pre-order-bonus het Cacstar-wapen dat ze kunnen gebruiken in FF7R EPISODE INTERmission, de nieuwe aflevering met Yuffie.

Ratchet & Clank: Rift Apart (11 juni)

Platformen tot je erbij neervalt. Ratchet & Clank belooft misschien wel de grootste PS5-game tot dusver te worden. Een PlayStation 5-exclusive van Insomniac waarin je kunt rennen, schieten, gliden, nog meer kunt schieten en chaos kunt creëren met Ratchet en z’n robotje Clank. Maar zij zijn niet de enigen in dit universum, want Ratchet komt een soortgenoot tegen in deze nieuwe game. Kunnen zij de wereld redden van de ondergang? Het spel maakt optimaal gebruik van de capaciteiten van de PS5. Zo zijn de graphics hoogstaand, en worden de DualSense-technologieën volop benut, waaronder de Haptic Feedback en adaptive triggers van de controller. De game is singleplayer only, maar de fans weten hoe fantastisch dit avontuur weer lijkt te worden. De review van deze game kun je trouwens op de dag van de release van ons verwachten!

Scarlet Nexus (25 juni)

In SCARLET NEXUS kruipen spelers in de huid van Yuito Sumeragi of Kasane Randall en ontdekken ze de mysteries van een Brain Punk-toekomst. Met behulp van haar telekinetische vaardigheden, gebruikt Kasane aan haar kant de elementen om haar heen om de Others die haar pad kruisen te verslaan. Het betreft een typisch Japanse game met ook kenmerkende gameplay. De game komt op 25 juni naar de Xbox Series, Xbox One, PS5, PS4 en PC.

F1 2021 (16 juli)

De volgende generatie race-ervaring, met de teams, coureurs en circuits van het 2021 FIA Formula One World Championship wordt op vrijdag 16 juli gelanceerd. Met een gloednieuwe verhaalmodus, een uitgebreide Carrièremodus voor twee spelers en drie nieuwe circuits waaronder Portimão, Imola en Jeddah die voor alle spelers als gratis content beschikbaar komt na de lancering, geeft F1 2021 spelers meer mogelijkheden om de spanning te ervaren van de koningsklasse van de motorsport. F1 2021 is de officiële videogame van het 2021 FIA Formula One World Championship en de eerste game die wordt uitgegeven door EA SPORTS.

In de gloednieuwe verhaalmodus Braking Point beleven spelers een epische reis van de Formula 2 tot de sterrenstatus in de wereld van de Formula 1. Spelers worden ondergedompeld in de prestigieuze wereld van F1 en ervaren zowel op als naast de baan de rivaliteit, emotie en toewijding om te presteren op het hoogste niveau. Bovendien krijgen spelers opnieuw te maken met de verguisde Devon Butler, die zijn rentree maakt in de game na zijn debuut in F1 2019.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (16 juli)

Ontdek hoe het Meesterzwaard is ontstaan in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor de Nintendo Switch! Dit klassieke avontuur, dat oorspronkelijk voor de Wii werd uitgebracht in 2011, is geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch: de bewegingsbesturing is soepeler gemaakt en het is nu ook mogelijk om de game met de knoppenbesturing te spelen.

Humankind (17 augustus)

Gevechten en oorlogen zijn belangrijke onderdelen in HUMANKIND, de binnenkort te verschijnen turn-based historische strategy game. Conflicten zijn echter maar een klein onderdeel binnen de geschiedenis van de mensheid. Rivaliteit en bittere haat hebben in de loop van de tijd een belangrijke rol gespeeld, maar dat geldt ook voor handel, verwantschap en allianties. Gamers kunnen bestaande relaties met de andere rijken zo veranderen dat er redenen genoeg zijn om die te koesteren of juist te haten. Boos op de buurman die te dicht in de buurt zijn eigen huis of vestiging heeft gebouwd? Stuur een boze brief om te eisen dat hier onmiddellijk mee gestopt moeten worden. Verraden door een langdurige bondgenoot? Zij krijgen het moeilijk als er hierdoor een oorlog komt.

Kena: Bridge of Spirits (24 augustus)

Kena: Bridge of Spirits is een aankomend actie-avonturenspel, ontwikkeld en uitgegeven door Ember Lab voor de PlayStation 5 en PlayStation 4. Het verhaal volgt Kena, een jonge geestengids die haar magische vaardigheden gebruikt om overleden mensen te helpen verhuizen van de fysieke naar de geestenwereld. Het spel is al meerdere malen uitgesteld maar moet nu toch echt op 24 augustus van dit jaar gaan verschijnen. De adventure game belooft een interessante te worden. De eerste screenshots zijn in ieder geval veelbelovend.

 • 5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2033
  1 jaar geleden

  Wil als eerste met die extra episode van Yuffie aan de slag.

  Kont
  Lid
  1756
  1 jaar geleden

  Ratchet komt er meteen en Kena hou ik ook zeker in de gaten.

  loeder001
  Lid
  1747
  1 jaar geleden

  Sniper Ghost Warrior Contracts 2 lijkt mij wel leuk, maar de andere games zien er ook leuk uit.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx