Meer onthuld over de gevechtsmechanics van Roguebook

thumbnail

Met nog twee weken te gaan tot de pc-lancering van Roguebook wordt er meer onthuld over de gevechtsmechanics van deze roguelike deckbuilder die wordt ontwikkeld door Abrakam Entertainment en mede is ontworpen door Richard Garfield, maker van Magic: The Gathering. Alleen de beste strategen zullen zegevieren over de kwaadaardige wezens die in Roguebooks pagina’s op hen wachten!

In Roguebook vorm je een team van twee van de vier beschikbare personages. Sharra verslaat vijanden met brute kracht, Sorocco kan vijandelijke aanvallen blokkeren, Aurora gebruikt haar magische talenten en Seifer ontketent zijn woede tegen iedereen die het waagt hem aan te vallen.

Elke held heeft zijn of haar eigen unieke kaarten. Spelers moeten strategisch denken en hun kaarten op het beste moment en in de juiste volgorde spelen om verwoestende combo’s te creëren. Aan het begin van elke beurt kunnen spelers zien wat de vijandelijke aanvallen worden. Soms is de aanval de beste verdediging, maar soms is het verstandiger om je op de verdediging te concentreren en aldus een verpletterende nederlaag te voorkomen.

Zoals bij roguelikes gebruikelijk is, moet je na een nederlaag opnieuw beginnen. Maar dankzij de nieuwe kaarten en vaardigheden die je hebt ontgrendeld, word je met elke run sterker. Door telkens weer opnieuw te beginnen, kunnen spelers steeds verder komen en meer dan 50 verschillende soorten vijanden tegenkomen.

Roguebook verschijnt op 17 juni 2021 voor Steam, en later voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  16 dagen geleden

  Mooie trailer.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box