Final Fantasy VII Remake Intergrade aangekondigd voor de PS5

thumbnail

Tijdens de digitale State of Play-livestream van Sony Interactive Entertainment, heeft Square Enix Ltd., aangekondigd dat het hooggeprezen en bekroonde FINAL FANTASY VII REMAKE op 10 juni 2021 naar de PlayStation 5 (PS5) komt als het verbeterde en uitgebreide FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE.

Bekijk hier een video over de PS5-features van FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADEhttps://youtu.be/DTjvkpAEtZA

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE voor de PS5 maakt gebruik van de nieuwste generatie hardware voor een schat aan verbeteringen op het gebied van graphics, gameplay en opties:

 • Dompel jezelf als nooit eerder onder in de stad Midgar, met verbeterde textures, belichting en achtergronden. Daarbij kunnen spelers wisselen tussen twee modes:
  – “Graphics Mode” geeft prioriteit aan graphics in 4K-resolutie.
  – “Performance Mode” geeft prioriteit aan vloeiende actie met 60 frames per seconde.
 • Vang en deel je favoriete momenten in de game met de volledig aanpasbare “Photo Mode”.
 • Geniet van meeslepende gevechten met de haptische feedback van de draadloze DualSense-controller, en gebruik zijn adaptieve triggers voor dynamische bike-races.
 • Nieuwe moeilijkheidsgraden voor ‘Classic Mode’ bieden nieuwe manieren om te spelen.
 • Duik sneller in de actie dankzij kortere laadtijden.

Als bedankje aan spelers die FINAL FANTASY VII REMAKE voor de PlayStation 4-console hebben gekocht, biedt Square Enix deze spelers een gratis PS5-update die zonder extra kosten alle hierboven beschreven next-gen-verbeteringen toevoegt wanneer de game op een PS5-console wordt gespeeld.

Naast de hierboven beschreven verbeteringen, bevat FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE ook een gloednieuwe episode met Yuffie als hoofdpersoon. In dit nieuwe avontuur moet je als de ninja Yuffie Kisaragi de schimmige Shinra Corporation infiltreren om een krachtig materiaal te stelen en de glorie van haar vaderland te herstellen. Werk samen met nieuwe personages en geniet van een uitgebreide gameplay-ervaring met diverse nieuwe gevechten en gameplay-toevoegingen, die het FINAL FANTASY VII REMAKE-verhaal in een nieuw perspectief plaatsen dat je niet mag missen.

Spelers die FINAL FANTASY VII REMAKE op de PS4 hebben gekocht en upgraden naar de PS5, kunnen de nieuwe aflevering met Yuffie als opzichzelfstaande download aanschaffen in de PlayStation Store. Spelers die de disc-versie van  FINAL FANTASY VII REMAKE op PS4 bezitten,

hebben een PS5-console met schijfstation nodig om van deze digitale upgrade te kunnen profiteren.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE komt beschikbaar als fysieke en digitale Standard Edition, en als Digital Deluxe Edition in de PlayStation Store. De Digital Deluxe Edition van FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE wordt geleverd inclusief een digitale mini-soundtrack met songs als “Descendant of Shinobi”, en een digitaal artboek met concept art en character sheets. Spelers die de digitale Standard Edition of Digital Deluxe Edition van FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE pre-orderen, ontvangen als pre-order-bonus het Cacstar-wapen dat ze kunnen gebruiken in de nieuwe aflevering met Yuffie.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE, de PS5-update en de opzichzelfstaande, downloadbare episode met Yuffie zijn vanaf 10 juni 2021 wereldwijd beschikbaar voor de PS5-console.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  412
  1 maand geleden

  Leuke verrassing.Had niet verwacht dat we zo snel met Yuffie aan de slag konden.Die gast op het einde doet me denken aan de final boss van de Dirge of cerberus game,Waar je met Vincent kon spelen.Zal hem wel zijn denk ik.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box