Bekijk de facties van Crown Wars: The Black Prince in nieuwe trailer

thumbnail

Een nieuwe trailer van Crown Wars: The Black Prince laat spelers kennismaken met de vijandelijke facties, die elk hun eigen, unieke eenheden hebben. Crown Wars: The Black Prince is een turn-based tactics- en strategy-game die op 23 mei verschijnt voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bekijk de “Factions”-trailer

In het jaar 1356 strijden 5 rivaliserende facties om de troon van Frankrijk. Elk van die facties heeft een heel eigen set speciale skills en strategieën, die je moet begrijpen en doorgronden om te kunnen zegevieren. Terwijl regent Charles, de zoon van koning John II van Frankrijk, die gevangen zit in Engeland, met zijn leger van Franse partizanen het grootste deel van het koninkrijk in zijn macht heeft, is koning Edward van Engeland vastbesloten zijn recht op de Franse kroon op te eisen. Daarvoor vertrouwt de Engelse koning op soldaten die zijn bewapend met handbogen, en daarmee uitblinken in langeafstandsgevechten.

Ondertussen kan het hertogdom Bretagne gebruikmaken van zeer sterke, zwaar gepantserde eenheden. De vierde factie, vertegenwoordigd door koning Charles van Navarra, is berucht om zijn wreedheid en gebruikt sluwe middelen om zijn doelen te bereiken, waaronder gif. Ten slotte vertrouwt het naburige Castilië op zijn geavanceerde apparaten om als overwinnaar uit de strijd te komen.

Naast deze strijdende partijen is er ook nog de krachtige, duistere kracht van het pure Kwaad, met eenheden die zijn bedreven in de kunst van corruptie en het occulte, en daarmee de loop van de geschiedenis wel eens zouden kunnen veranderen.

Crown Wars: The Black Prince verschijnt op 23 mei 2024 voor pc, PlayStation®5 en Xbox Series X|S. De Switch-versie verschijnt later dit jaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx