Nieuwe ELDEN RING Shadow of the Erdtree CGI-trailer

thumbnail

Een nieuwe CGI-trailer van Bandai Namco Entertainment Inc. en FromSoftware, Inc. onthult meer over wat spelers zullen ontdekken in het Realm of Shadow wanneer ELDEN RING Shadow of the Erdtree wereldwijd verschijnt op 21 juni. Verdiep je meer in de lore van de uitbreiding en wees getuige.

Kies je ervoor om Miquella te volgen? Kom het te weten wanneer de ELDEN RING Shadow of the Erdtree-uitbreiding lanceert op 21 juni.

Shadow of the Erdtree is de DLC-uitbreiding voor ELDEN RING – de wereld die is gecreëerd door FromSoftware-regisseur Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin, auteur van de meesterwerk fantasiereeks “A Song of Ice and Fire” – en werd uitgebracht onder brede lovende kritieken. De game won talloze prestigieuze prijzen over de hele wereld, waaronder Game of the Year bij The Game Awards 2022, Golden Joystick Award 2022, 26e D.I.C.E. Awards en de 2023 Game Developers Choice Awards, en vele andere onderscheidingen.

In ELDEN RING Shadow of the Erdtree stappen spelers in het Realm of Shadow om een nieuw avontuur vol mysteries en gevaar te verkennen en om het op te nemen tegen dreigende eindbazen met nieuwe wapens en bepantsering. Treed in de voetsporen van Miquella en ontrafel de duistere kant van het ELDEN RING-verhaal. ELDEN RING Shadow of the Erdtree zal verkrijgbaar zijn voor PlayStation 5, PlayStation4, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle platformen, inclusief speciale bundels met de basisgame, die nodig is om de uitbreiding te spelen. Blijf op de hoogte van de laatste updates door de ELDEN RING social media kanalen te volgen of door de officiële website te bekijken.

Voor meer informatie over Bandai Namco Europe-titels, bezoek: https://www.bandainamcoent.eu. Volg ons via Facebook, Instagram, Tik Tok of vervoeg het gesprek via X.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx