Tour de France 2024: criterium mode getoond in nieuwe trailer

thumbnail

De Tour de France 2024-game is vandaag onthuld in een nieuwe trailer die focust op een van de grootste nieuwe features van deze editie: de veelgevraagde multiplayer-mode. De nieuwe Criterium-mode laat zes spelers tegelijk een etappe tegen elkaar racen, waarbij elke speler twee wielrenners bestuurt. De regels zijn eenvoudig: wie als eerste over de finish gaat, wint de race! De omstandigheden tijdens races kunnen echter compleet veranderen.

Bekijk hier de video van de Criterium-mode in Tour de France 2024

Elke speler bestuurt een team van twee wielrenners: een leider en een ploeggenoot. En elke speler heeft vier soorten ploegen: een “flat”-team, een “hill”-team, een “mountain”-team een “versatile”-team.

Aan het begin van elke race worden willekeurige instellingen gekozen voor gevarieerde omstandigheden, waar spelers slim op moeten inspelen. Nadat een etappe is gekozen (willekeurig uit alle etappes die beschikbaar zijn, behalve uit die voor tijdsritten), kiest de game een afstand (tussen 30 km en 50 km) en het soort team dat spelers moeten besturen. De game kan ook andere instellingen kiezen, zoals of een ploeggenoot in de race is, en of je de mogelijkheid krijgt om tussentijds te eten. Deze willekeur creëert uiteenlopende situaties die spelers moeten doorgronden en begrijpen om de leiding te pakken en als eerste over de finishlijn te gaan. 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx