Fallout 4 next-gen update is uitgekomen

thumbnail

Bethesda heeft de next-gen update uitgebracht voor Fallout 4. De gratis update brengt native-compatibiliteit voor de PS5 en Xbox Series. Verder is er een performance en quality mode aanwezig. De game kan zelfs op 60 frames per seconde gedraaid worden. Om de update te downloaden moet je Fallout 4 eerst installeren op je console.

Fallout 4 is een actie-RPG (role-playing game) ontwikkeld door Bethesda Game Studios en uitgebracht in 2015. Het spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waarin de speler de rol aanneemt van een overlevende van de nucleaire oorlog die de wereld heeft verwoest. Het verhaal begint in het jaar 2077 in Boston, net voor de nucleaire ramp. De speler ontwaakt vervolgens 200 jaar later uit een cryogene slaap en begint een zoektocht naar zijn vermiste zoon.

In Fallout 4 verken je een uitgestrekte open wereld vol ruïnes, gevaarlijke mutanten en vreemde facties. Spelers kunnen hun personage aanpassen, inclusief geslacht, uiterlijk en vaardigheden, en kunnen ook een verscheidenheid aan wapens en bepantsering vinden en maken. Het spel biedt een mix van verhaalgestuurde missies en optionele zij-quests, waardoor spelers veel vrijheid hebben in hoe ze de wereld willen verkennen en welke keuzes ze willen maken.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  TommyNL
  Lid
  383
  1 maand geleden

  Die ga ik wel opnieuw spelen nu. Wel treurig eigenlijk dat we hier allemaal blij van worden. En Fallout 5 is nog steeds niet in zicht.

  Griever
  Lid
  2904
  1 maand geleden

  Ga me dan eindelijk aansluiten bij de railroad factie.Dat had ik destijds verknalt tijdens mijn eerste playthrough.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx