Tweede Deep Dive-video EA F1 24 focust zich op carrièremodus 

thumbnail

Electronic Arts heeft vandaag de tweede F1 24 Deep Dive-video uitgebracht. De video gaat dieper in op de vernieuwde carrièremodus in de game, die zijn meest aanzienlijke upgrade heeft gekregen sinds 2016. Codemasters is namelijk een nieuwe weg ingeslagen in de ontwikkeling van de Driver Career: de studio introduceert een singleplayer-ervaring, waarin uitdagingen die F1-coureurs moeten overwinnen in de echte wereld worden gereflecteerd.

Voor de eerste keer kunnen spelers deelnemen aan de titelrace als één van de 20 sterren uit het huidige F1-seizoen. Ook kunnen zij ervoor kiezen om naam te maken met beloftes uit de F2, een legacy op te bouwen met een eigen coureur of te racen als iconische coureurs, waaronder Ayrton Senna en Michael Schumacher.

Het nieuwe Driver Recognition-systeem in de carrièremodus hangt meer gewicht aan iedere beslissing die zowel op als buiten het circuit wordt gemaakt. Net als in de echte wereld krijgt een coureur meer kansen naarmate zijn reputatie verbetert. Zo ontstaat er potentie om bijvoorbeeld deel te nemen aan geheime contractmeetings om inzicht te krijgen in de aanbiedingen van andere teams. Hoe hoger de Recognition, hoe gemotiveerder het Research and Development-team dat achter de coureur staat.

De modus introduceert ook een nieuwe twist op het gebied van Accolades: mijlpalen voor een lange termijn die gebonden zijn aan de sport en iedere individuele coureur, gebaseerd op prestaties in het echte leven. Spelers die een carrière opbouwen met een zelf vormgegeven coureur beginnen met een blanco slate en zij verdienen accolades op basis van hun eigen prestaties. Door te kiezen voor één van de professionals worden de accolades gebaseerd op prestaties van deze coureurs in het echte leven.

De tweede Deep Dive-video kan hier worden bekeken. Lees hier meer over de vernieuwde carrièremodus. De volgende F1 24-video verschijnt op 29 april en gaat de diepte in op het gebied van gameplay.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx