PS5-RPG Project Awakening is nog altijd in de maak

thumbnail

Cygames heeft gezegd dat het PlayStation 5-project Project Awakening niet geannuleerd is. Het spel werd op de E3 van 2018 aangekondigd voor de PS4. Daarna hebben we barweinig gehoord van het spel. Via de PS Lifestyle lezen we echter dat het spel nog altijd in de maak is.

Awakening is een role-playing game (RPG) ontwikkeld door Cygames, een bekende Japanse gamestudio. Het spel dompelt spelers onder in een fantasiewereld vol avontuur en magie. Het verhaal draait om de reis van een held die ontwaakt uit een diepe slaap en geconfronteerd wordt met een wereld die bedreigd wordt door duistere krachten.

Spelers kunnen een diverse cast van personages verzamelen, elk met unieke vaardigheden en achtergronden. Met deze personages vormen spelers teams om tegen vijanden te vechten, puzzels op te lossen en de wereld te verkennen. De gameplay van Awakening combineert elementen van traditionele RPG’s met moderne graphics en gevechtsmechanismen. Door strategisch te plannen en vaardigheden te ontwikkelen, kunnen spelers uitdagingen overwinnen en hun helden laten groeien.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  1 maand geleden

  Het is weer het standaard fantasy plot.Kijk sowieso uit naar alle grote jrpg spellen.Ben benieuwd naar wat je allemaal gaat kunnen doen in deze wereld.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx