Ark II zal bij de launch Xbox Series-exclusief zijn

thumbnail

Microsoft heeft aangekondigd dat de game Ark II exclusief zal verschijnen voor de Xbox Series S en X. De Ark-franchise werd op de Game Awards verder onthuld en Ark II zal in 2022 uit gaan komen, zij het dus exclusief voor het Microsoft platform, in ieder geval bij de launch. Ark: Survival Evolved was een game die op meerdere platformen verscheen en ongekend populair bleek bij veel mensen. Wij speelden het spel een tijd terug ook al en in januari 2019 kwam het spel uit via de Xbox Game Pass. Ark II zal onder andere ook Vin Diesel als hero character meer laten spelen in de game.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  412
  4 maanden geleden

  Vind het grappig om Vin Diesel zo te zien.Weer zo een ruige rol net als hij destijds had in Riddick.Heb de eerste me voorbij laten gaan omdat ik hoorde dat hij alleen online te spelen was.Had destijds geen toegang tot goede internet voor games.Ga deze wel proberen zodra hij uit is.

  Gast8080
  Lid
  180
  4 maanden geleden

  Vin Diesel heeft idd al een paar games geproduceerd en ik geacteerd via motion capture. Ik heb ik ook erg vermaakt met de Riddick games. The Ark 2 lijkt mij interessant maar alleen als single player ook een optie zou zijn… maar ik denk helaas niet.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box