Collection of SaGa Final Fantasy Legend wereldwijd verkrijgbaar voor de Switch

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND™ vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch™-systeem. Deze digitale collectie bestaat uit de eerste drie delen van de fameuze SaGa-serie: THE FINAL FANTASY LEGEND, FINAL FANTASY LEGEND II en FINAL FANTASY LEGEND III. De verzameling levert alle charme die de originele games 30 jaar geleden zo bijzonder maakte en laat zowel fans als nieuwkomers de spannendste avonturen beleven.

Bekijk hier de nieuwste trailer: https://youtu.be/kzuBrkNR-3w

COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND vormt een geweldige introductie op de bijzondere serie van Akitoshi Kawazu, inclusief het allereerste deel in de SaGa-serie, THE FINAL FANTASY LEGEND, die oorspronkelijk in 1990 voor de Game Boy™ verscheen. RPG-fans kunnen genieten van een getrouwe reproductie van deze klassieke 8-bit-titels, die spelers nostalgische, unieke avonturen laat beleven in fantasiewerelden vol monsters, stadjes en klassieke verhaallijnen. Daarnaast zijn er nieuwe functies die de ervaring nog leuker maken, inclusief sneller bewegende personages, aanpasbare schermvergroting, een retro-weergavestand, nieuwe muziek en nieuwe illustraties.

In deze nieuwe versie kunnen spelers genieten van een speciale jubileumsong, Across the “Sa?Ga”, geschreven door Kenji Ito, acht verschillende in-game wallpapers en de keuze om met Japanse of Engelse tekst te spelen. THE FINAL FANTASY LEGEND was de allereerste RPG die voor de Game Boy verscheen. Voor een authentieke Game Boy-achtige ervaring kunnen spelers de Joy-Con™-controllers van de Nintendo Switch halen, het systeem verticaal vasthouden en de onscreenknoppen gebruiken.

COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND is nu digitaal verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Ga voor meer informatie naar: https://square-enix-games.com/en_EU/games/collection-saga-final-fantasy-legend.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box