Alan Wake 2 DLC nu beschikbaar met Full Ray Tracing en DLSS 3.5

thumbnail

Elke week komen er nieuwe games die NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en geavanceerde ray traced effecten integreren. Deze keer zijn we hier om te praten over een stapel verhaalgedreven games die beter dan ooit draaien met de kracht van RTX-technologie.

Maar eerst; wie houdt er van prijzen winnen? Om het verleden, heden en de toekomst van pc-gaming te vieren met onze community, geven we GeForce RTX 40-series GPU’s, sleeper pc-builds, RTX-laptops, G-Sync gaming-monitoren, backplates, keycaps, posters en nog veel meer weg! Om mee te doen hoef je alleen maar het volgende te doen:

 1. Volg de sociale kanalen op Facebook, Twitter, Instagram, TikTok en Twitch
 2. Kijk goed uit voor belangrijke instructies voor onze wedstrijd of winacties
 3. Gebruik #RTXOn of #GeForceSummer bij elk bericht wanneer daar om wordt gevraagd tijdens de zomer

Maar wat kun je spelen met al die mooie spullen die je kunt winnen? Wat dacht je van Night Springs, een nieuwe uitbreiding voor Remedy Entertainment’s veelgeprezen Alan Wake 2. Vanaf vandaag kun je Alan Wake helpen om een uitweg te vinden uit de eindeloze herhalingen van de Dark Place door nieuwe scripts te schrijven voor een tv-programma waar hij ooit voor schreef: Night Springs. Bovendien kun je op een GeForce RTX 40-series pc spelen voor een van de meest meeslepende game-ervaringen die er zijn dankzij de betrouwbaarheid van Full Ray Tracing en DLSS 3.5 met Ray Reconstruction.

Ondertussen is het tijd om enthousiast te worden over de toekomst, want er zijn een paar nieuwe trailers verschenen van de meest verleidelijke titels die nog in het verschiet liggen. Allereerst is er een nieuwe CG-trailer die de releasedatum van Black Myth: Wukong bevestigt, namelijk 20 augustus. Game Science heeft de game ook geüpgraded met volledige ray tracing, die zal worden verbeterd door NVIDIA DLSS 3.5 met Ray Reconstruction op GeForce RTX pc’s, waardoor GeForce gamers de ultieme ervaring krijgen in deze langverwachte game.

Vervolgens is er een nieuwe gameplay showcase trailer en artwork voor de langverwachte release van Star Wars Outlaws eind augustus, met ondersteuning voor DLSS 3.5, Ray Tracing en Reflex. Bekijk de game in actie in de Star Wars™ Outlaws DLSS 3.5 World Premiere-video.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx