Robocop: Rogue City komt dit najaar naar de Mac

thumbnail

Teyon studio en uitgever NACON maken met plezier bekend dat RoboCop: Rogue City dit najaar voor de  Mac verschijnt. De game komt voor dit platform verkrijgbaar via de Mac App Store en Steam. 

Bekijk hier de Accolade Trailer

RoboCop: Rogue City loopt native op Macs met Apple silicon, wat resulteert in uitmuntende prestaties, soepele en meeslepende gameplay en ondersteuning van software-technologieën die deel uitmaken van macOS, zoals HDR en MetalFX Upscaling.

Micha? Tatka, CEO van Teyon, zei: “We zijn zeer enthousiast over het momentum dat we zien op de Mac, wat getuigt van de geweldige tools die Apple aan game-ontwikkelaars levert. RoboCop: Rogue City maakt optimaal gebruik van Apple silicon Macs voor soepele framerates en hoogkwalitatieve beelden. We vinden het geweldig dat Mac-gamers nu ook de kans krijgen om de straten van Old Detroit te betreden en op avontuur te gaan als dit iconische popcultuurpersonage – deels mens, deels machine en geheel held. Zorg dat je dit avontuur komend najaar niet mist!”

RoboCop: Rogue City verplaatst spelers naar Old Detroit, in een origineel verhaal dat plaatsvindt tussen de tweede en derde RoboCop-film. In deze nieuwe first-person adventure moet de speler orde en gezag herstellen in een stad die door de komst van een nieuwe misdaadbaas in chaos is gestort. De gameplay wisselt tussen explosieve gevechten, veldonderzoek en zijmissies. Met hun acties bepalen spelers het lot van de burgers, wat van invloed is op de progressie in de game.

Als eerbetoon aan de franchise, heeft het Teyon-team vele referenties naar de wereld van RoboCop in de game gestopt, waaronder iconische locaties, wapens en personages, inclusief de acteur Peter Weller, die terugkeert als de stem en het gezicht van de cyborg-agent in RoboCop: Rogue City.

RoboCop: Rogue City is de creatie van ontwikkelstudio Teyon en videogame-uitgever NACON in samenwerking met Metro Goldwyn Mayer (MGM), gebaseerd op een licentie van Amazon MGM Studios Consumer Products en Interactive Licensing.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx