Whisper: Start van een Hechte Vriendschap – Remastered vanaf 20 juni verkrijgbaar

thumbnail

Mindscape, Aesir Interactive en Sleeprunner Studios hebben vandaag de remaster van Whisper: Start van een Hechte Vriendschap onthuld. De geliefde game, gebaseerd op de succesvolle Stormwind-films en boeken, laat fans en nieuwe spelers de wereld van Stormwind (her)ontdekken. Whisper: Start van een Hechte Vriendschap – Remastered is vanaf 20 juni verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Het verhaal
Spelers ervaren het verhaal door de ogen van Mika, een jong meisje dat bekend staat als een paardenfluisteraar en vriendschap sluit met de imposante zwarte hengst genaamd Stormwind. Whisper: Start van een Hechte Vriendschap – Remastered volgt het verhaal van de succesvolle filmfranchise en boeken en stelt spelers in staat om de prachtige wereld van Kaltenbach te verkennen.

Om de titel van racekampioen te verdienen, moet Mika leren hoe ze met Stormwind kan omgaan en ervoor zorgen dat hij gelukkig en gezond blijft. Naast met hem te trainen is het ook zaak dat de stal van de hengst schoon blijft en hij genoeg beweging krijgt. Dit kan bijvoorbeeld door samen met Stormwind op avontuur te gaan door het uitgestrekte Alpengebied, waar men verborgen geheimen kan ontdekken en vrij is om de adembenemende wereld te verkennen.

Verbeterde graphics en vernieuwde details
Met behulp van Unreal Engine 5 is de remaster voorzien van gloednieuwe en verbeterde graphics en details voor de geliefde personages. Zo beschikken Stormwind en de andere dieren over moderne animaties die spelers nog meer bij het paardenavontuur betrekken. Daarnaast is de open wereld verbeterd middels nieuwe planten, licht- en watereffecten. Dit nodigt spelers uit om elke hoek van de spelwereld te verkennen en alle verborgen verzamelobjecten te vinden.

De remaster beschikt ook over een nieuwe fotomodus, die spelers in staat stelt om hun ervaringen vast te leggen. De modus biedt meerdere filters en bewerkingsopties om de foto’s er uniek uit te laten zien. Tot slot zijn er nieuwe trofeeën toegevoegd en biedt de game ondersteuning voor een framerate van 30 FPS en 4K-upscaling.

Beschikbaarheid
De fysieke versie van Whisper: Start van een Hechte Vriendschap – Remastered is vanaf 20 juni verkrijgbaar voor PlayStation 5. De digitale versie is vanaf 20 juni verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam. Hiermee is het de eerste Whisper-titel die voor Xbox-consoles verkrijgbaar is. Ga voor meer informatie naar de officiële website.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx