Nieuwe Battlegrounds-mode van Hearthstone

thumbnail

EEN NIEUW HOOFDSTUK VAN BATTLEGROUNDS! In Seizoen 7 krijgt Traditional Battlegrounds een betoverende update, inclusief een magische nieuwe modus, Battlegrounds Duos! Spring op 16 april in de strijd met nieuwe kaarten en beloningen in sprookjesthema.

TWEE HOOFDEN ZIJN BETER DAN ÉÉN

 • Neem een vriend mee of maak een nieuwe! Jij en je partner nemen het samen op tegen drie andere teams van twee spelers. Teams hebben gedeelde life totals, geven elkaar kaarten door via de Portal (voor 1 Gold), en vechten in tag-team combat om de kroon te veroveren!
 • In het hoofdmenu van Battlegrounds kun je wisselen tussen solo Battlegrounds en Battlegrounds Duos. In het Duos-menu kun je een vriend uitnodigen om als teamgenoot te spelen, of je kunt zelf in de queue gaan om aan een willekeurige speler gekoppeld te worden.
 • In Seizoen 7 worden de Battlegrounds Ratings gereset en worden Battlegrounds Quests uit de Tavern gerouleerd. Tavern Spells blijven in de Tavern voor zowel traditionele Battlegrounds als Battlegrounds Duos. Er komen aparte ratings voor solo Battlegrounds en Battlegrounds Duos en aparte leaderboards.

MINION EN MECHANICS UPDATE

 • Nieuwe Heros en Minions: Met de lancering van Duos komen er nieuwe Duos-specifieke helden en kaarten die gebruikmaken van de nieuwe gameplay van het speltype: 4 heroes, 16 minions en 3 tavern spells. Deze zullen alleen beschikbaar zijn in Battlegrounds Duos, niet in de gewone Battlegrounds-modus
 • Once Upon a Tavern: Seizoen 7 bevat een enorme minion update voor zowel Duos als solo Battlegrounds, inclusief 50 nieuwe minions, meer dan een dozijn terugkerende minions en een paar nieuwe Tavern Spells. Er zijn ook grote veranderingen, waaronder een herwerking van Beasts, vernieuwingen voor Dragons en Mechs en balansaanpassingen voor talloze minions en heroes.

BATTLEGROUNDS REWARDS TRACK VERNIEUWINGEN

 • De seizoen 7 Battlegrounds Tracks houden de boel fris met sprookjesachtige cosmetica. Doorloop het Season Pass-traject om de Endless Fables Legendary Strike, 18 extra Hero Skins, een nieuwe Bartender en meer te verdienen!

Bekijk de Duos blog voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx