“Gears 6 wordt in de zomer onthuld”

thumbnail

The Coalition zal Gears 6 in de zomer van 2024 onthullen. Dat zegt Jeff Grubb in de nieuwste Xcast. Tom Warren van The Verge deelt daarnaast dezelfde onthulling. In juni van dit jaar vindt de Xbox Game Showcase plaats. Daar zou Microsoft diverse games willen onthullen, waaronder de nieuwe Gears of War.

Het verhaal van Gears of War volgt vaak een groep soldaten, waaronder de iconische Marcus Fenix, terwijl ze vechten tegen de dreiging van de Locust en andere vijanden die de mensheid bedreigen. Het spel is bekend om zijn donkere sfeer, intense gevechten en indrukwekkende graphics.

Door de jaren heen heeft Gears of War meerdere vervolgen en spin-offs gekregen, waardoor het een van de meest geliefde en invloedrijke franchises in de gamingwereld is geworden. Met zijn mix van actie, spanning en meeslepende verhalen heeft Gears of War een blijvende indruk achtergelaten op gamers over de hele wereld.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2824
  1 maand geleden

  Heb dit altijd een erg stoere franchise gevonden met zijn kettingzaag lancer wapens.Ben benieuwd naar de volgende Locust gevecht die ze voor ons bedacht hebben.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx