Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, Starfield en meer krijgen DLSS-ondersteuning

thumbnail

Deze week zijn Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin en The Lord of the Rings: Return to Moria toegevoegd aan de lijst van recente kaskrakers met DLSS-ondersteuning, naast Alan Wake 2, Call of Duty: Modern Warfare III, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Diablo IV en meer.

Bethesda heeft op 8 november een Steam beta-update van Starfield uitgebracht met DLSS 3-ondersteuning. Bovendien krijgen World of Warcraft-spelers die uitkijken naar The War Within DLC, NVIDIA Reflex.

Tot slot zijn GeForce Gamers Game Ready voor Call of Duty: Modern Warfare III en Starfield met DLSS 3 dankzij een nieuwe Game Ready Driver.

Starfield Steam Beta met DLSS 3
De Steam beta-update van Starfield is nu beschikbaar met DLSS Frame Generation, DLSS Super Resolution, Deep Learning Anti-aliasing (DLAA) en NVIDIA Reflex Low Latency, in afwachting van de officiële release van de update op een later tijdstip.

DLSS-gamenieuws deze week:

 • The Lord of the Rings: Return to Moria – Nu beschikbaar met DLSS 2. GeForce RTX-gamers kunnen de instellingen flink opvoeren en genieten van de snelste framerates dankzij de dag-één integratie van DLSS 2, dat de prestaties met gemiddeld 2,5X verhoogt bij 4K.
 • Starfield – Steam beta-update nu beschikbaar met DLSS 3, DLAA en Reflex
 • Desynced – In Early Access, op 16 november komt er een game-update met ondersteuning voor DLSS 3, waardoor de framerates met 2,2x worden vermenigvuldigd bij 4K met elke instelling maximaal.
 • Remnant II – Op 14 november komt The Awakened King DLC uit. De game ondersteunt DLSS 3, DLSS 2, DLAA en Reflex. Met DLSS 3 kunnen gamers met een GeForce RTX 40-series de framerates met gemiddeld 3,5X vermenigvuldigen, waardoor eigenaars van de GeForce RTX 4070 en snellere kaarten met meer dan 60 FPS van de game kunnen genieten op maximale instellingen bij 4K.
 • Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin – Verschijnt op 17 november met DLAA en DLSS 2.

NVIDIA Reflex komt naar World of Warcraft: The War Within
Tijdens BlizzCon 2023 kondigde Blizzard Entertainment The Worldsoul Saga aan, met drie aankomende uitbreidingen voor de veelgeprezen online multiplayer-game World of Warcraft. Spelers beginnen hun avontuur diep onder de oppervlakte in de uitbreiding World of Warcraft: The War Within, die in 2024 wordt uitgebracht. World of Warcraft: Midnight en World of Warcraft: The Last Titan ronden een driedelige saga af die spelers naar huis roept om Azeroth te redden.

NVIDIA Reflex heeft al de systeemlatency verlaagd voor miljoenen World of Warcraft-spelers, en voor degenen die terugkeren naar de game voor The War Within, of de wereld van Azeroth opnieuw betreden. Reflex biedt de beste systeemlatency voor GeForce RTX-eigenaren en verlaagt de systeemlatency tot 26% voor gebruikers vanaf de GeForce GTX 900-series.

NVIDIA Reflex wordt ook steeds sneller geïmplementeerd, want World of Warcraft: The War Within voegt zich bij de lijst met games die onlangs Reflex-ondersteuning hebben toegevoegd:

 • Alan Wake 2 – Nu verkrijgbaar met volledige ray tracing, Reflex & DLSS 3.5
 • Counter-Strike 2 – Nu beschikbaar, meer dan 90% van de GeForce RTX-gamers speelt met Reflex ingeschakeld en ziet een verlaging van de systeemlatency tot wel 35%.
 • RIPOUT – Nu beschikbaar in Early Access, met NVIDIA Reflex en DLSS 3. Reflex verlaagt de systeemlatency met maximaal 50%, terwijl DLSS 3 de prestaties met gemiddeld 2,8X versnelt bij 4K, met maximale instellingen en ray tracing ingeschakeld.
 • Desynced – Een game-update die op 16 november verschijnt, introduceert ondersteuning voor Reflex en DLSS 3, verlaagt de systeemlatency met 57% en vermenigvuldigt de framerates met 2,2x bij 4K, met elke instelling maximaal.

Game Ready voor Call of Duty: Modern Warfare III
Onze nieuwste Game Ready driver levert de definitieve ervaring in Call of Duty: Modern Warfare III, met NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA en NVIDIA Reflex. Daarnaast is er ondersteuning voor de Steam beta-update van Starfield, die nu beschikbaar is met DLSS 3, DLAA en NVIDIA Reflex, vooruitlopend op de officiële release op een later tijdstip.

In elke modus kunnen GeForce-gamers framerates tot 1,8X versnellen met AI-aangedreven DLSS, of de beeldkwaliteit maximaliseren met DLAA. Gameplay wordt nog responsiever dankzij de dag-één integratie van NVIDIA Reflex in Call of Duty: Modern Warfare III.

Samen met de hoge framerates die DLSS levert en de lage latency die Reflex levert, krijgen competitieve spelers de ultieme ervaring op GeForce RTX 40-series pc’s en laptops.

Over Game Ready Drivers
GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor jouw favoriete games omdat ze nauwkeurig zijn afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid zijn getest op duizenden desktop- en laptophardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

NVIDIA’s Game Ready Driver-programma is van de grond af aan opgezet als een methode om de best mogelijke game-ervaring te bieden. Dit programma creëert een synergie met gameontwikkelaars en zorgt voor een regelmatige uitwisseling van pre-release builds van games en drivers. We werken samen aan het vinden van optimalisaties en het oplossen van problemen, en ontwikkelen builds op basis daarvan om ervoor te zorgen dat zowel de game als de Game Ready Driver de hoogste kwaliteit en prestaties leveren bij de lancering.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx