Warcraft Rumble is nu beschikbaar

thumbnail

Warcraft Rumble is nu beschikbaar! Terwijl mensen in herbergen in heel Azeroth samenkomen om voor het eerst met de mysterieuze nieuwe machine te spelen, kunnen spelers in onze eigen wereld Warcraft Rumble downloaden en spelen!

De eerste Warcraft-game die vanaf de grond is opgebouwd voor mobiel geeft een liefdevol eigenzinnige draai aan het legendarische Warcraft-universum. De miniatuurversies van de beroemde (en beruchte) helden, schurken en wezens van Azeroth zijn tot leven gebracht door Arclight energy en kun je besturen op legendarische locaties uit de beginjaren van World of Warcraft.

Met meer dan 65 mini’s om te verzamelen en meer dan 70 locaties en eindbazen om het tegen op te nemen, kun je in Warcraft Rumble je eigen legers bouwen en leiden in verschillende speltypen, van een continent overkoepelende PvE-campagne tot solodungeons, quests, PvP en zelfs een Heroic-campagne!

En er komt nog meer in de toekomst. Het eerste seizoen van Warcraft Rumble is live en daarmee ook onze eerste nieuwe leider Sylvanas. De komende maanden en daarna zullen er nieuwe minis, zones, features en zelfs dungeons bijkomen! Alsof dat nog niet genoeg is, introduceren we volgend jaar misschien wel de grootste uitdaging in heel Warcraft Rumble met de release van onze eerste raid – Molten Core.

Bekijk voor meer informatie over Warcraft Rumble de Warcraft Rumblings-panel en natuurlijk de krachtmeting tussen Jaina en Onyxia in de launch cinematic trailer!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx