Tweede DLC voor Far Cry 6, Pagan: Control, vanaf 11 januari verkrijgbaar

thumbnail

Pagan: Control, de tweede DLC voor de Season Pass van Far Cry 6, is vanaf 11 januari verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC. Spelers moeten Far Cry 6 bezitten om met de DLC aan de slag te gaan.

In Pagan: Control, belichamen spelers Pagan Min, de iconische schurk uit Far Cry 4. Er staat een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre dat zich afspeelt in de diepten van de verontruste psyche van de schurk voor hen klaar. Pagan: Control, een combinatie van intense actie en verhalen, biedt spelers een unieke kans om de geest van Pagan te verkennen, meer te weten te komen over zijn verleden en het op te nemen tegen bekende gezichten terwijl hij worstelt om te ontsnappen aan zijn cyclus van schuld en spijt.

Eerder verscheen al Vaas: Insanity, een mix van actie en storytelling, welke een unieke kans bood om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Far Cry 3-schurk Vaas beter te begrijpen. 

Joseph: Collapse, de derde en laatste DLC van de Season Pass, is later dit jaar verkrijgbaar en stelt spelers staat om in de geest van de schurk van Far Cry 5 te duiken.

Ga voor meer informatie over Far Cry 6 naar Farcry.com.

Ga voor het laatste nieuws over Ubisoft naar news.ubisoft.com.

Far Cry 6 is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Far Cry 6 op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1361
  Griever(@griever)
  12 dagen geleden

  Pagan Min liet niet zo veel van zich zien in deel 4.Ben daarom erg benieuwd naar deze dlc en wat er met hem gebeurt is na het einde.Vond hem van alle schurken er wel het leukst uitzien.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box