Razer doet aankondigingen en onthult nieuwe producten op CES 2022

thumbnail
Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, doet een aantal spannende aankondigingen en onthult nieuwe concepten en nooit eerder vertoonde producten op CES 2022, ‘s werelds grootste jaarlijkse beurs voor consumententechnologie. Razer, te vinden bij stand # 15076 in Central Hall, zet haar ‘show stopping’-traditie voort op CES, met allerlei nieuwe producten voor gamers, door gamers. Razer zal op 6 januari om 10 uur PT (19:00 CET) ook een speciale RazerStore Live organiseren om alles dat tijdens CES is gepresenteerd nog eens te laten zien.
Zie hieronder voor meer informatie.
Razer kondigt nieuwe Blade-gaminglaptops aan
‘s Werelds snelste laptops voor gamers en ontwerpers, de Razer Blade 14, Razer Blade 15, en Razer Blade 17, zijn nu uitgerust met de onlangs aangekondigde NVIDIA GeForce RTX 30 Series Laptop GPU’s, tot een RTX 3080 Ti. De nieuwe updates omvatten ook DDR5-geheugen, dat zorgt voor razendsnelle kloksnelheden tot 4800MHz en geavanceerde processorverbeteringen van zowel AMD als Intel.
Meer informatie is hier te vinden.
Razer onthult Project Sophia en de Enki Pro HyperSense
Razer introduceerde Project Sophia, ‘s werelds eerste volledig modulaire gaming desk-concept dat zich aanpast aan de behoeften van elke gebruiker. Razer toonde ook de Enki Pro HyperSense, een geavanceerde gaming-stoel met natuurgetrouwe haptische feedback, zodat gebruikers nog meer opgaan in het gamen.
Meer inforrmatie is hier beschikbaar.
Razer breidt Chroma RGB uit naar het Smart Home
Razer kondigde de Razer Smart Home App aan, waarmee gebruikers één plek hebben waar ze al hun verbonden apparaten op pc en mobiel kunnen bedienen en aanpassen. Razer introduceerde ook het Razer Chroma Smart Home Program, een open uitnodiging voor hardware partners uit de smart home-industrie om hun producten te integreren in het Razer-ecosysteem.
Meer informatie is hier verkrijgbaar.
Razer en Fossil introduceren de Razer x Fossil Gen 6 Smartwatch voor gamers 
Razer maakte bekend dat het samenwerkt met de toonaangevende horlogefabrikant Fossil om een limited-edition smartwatch te lanceren: de Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch. De co-branded wearable maakt gebruik van Fossils meest innovatieve smartwatch-platform tot nu toe, de langverwachte Fossil Gen 6. Het beschikt ook over drie exclusieve Razer-horloges en twee stijlvolle verwisselbare bandjes.
Via deze link is meer informatie beschikbaar.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box