Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure uitgebracht

thumbnail

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software de release aangekondigd van Tiny Tina’s Attack on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure. Spelers kunnen nu de fan-favoriete 2013 quest ervaren, beschikbaar als een standalone € 9,99  aankoop voor Xbox One, PlayStation 4, via backwards compatibility op Xbox Series X|S en PlayStation 5, op pc via Steam, evenals de Epic Games Store, waar het gratis te claimen is tot 16 november.

In Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure neemt de populaire Tiny Tina in haar eerste verhaal de rol van Bunker Master aan in een spannend spel van “Bunkers and Badasses.” Spelers kunnen zich bij haar voegen in een wereld die uit haar verbeelding is geboren, in een epische zoektocht van wraak en verlossing, en duiken in dynamische en fantastische omgevingen gevuld met kastelen, kerkers, en magische bossen.

Bij de eerste release in 2013 werd Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep door critici uitgeroepen tot een van de meest ambitieuze en indrukwekkende add-on quests van Gearbox Software, met IGN die het “een van de Borderlands’ beste gameplay en storytelling content” noemde. De standalone release van vandaag bevat alle chaos en plezier van het origineel naast gloednieuwe buit en cosmetica.

Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep is een van de meest belangrijke delen content die Gearbox ooit heeft bedacht,” aldus Randy Pitchford, Executive Producer van Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. “Met het originele Dragon’s Keep introduceerden we niet alleen een geheel nieuw genre in de veelgeprezen Borderlands-serie, we creëerden en ontwikkelden een aantal van Gearbox’s meest indrukwekkende gameplay en storytelling content. Ik vind het geweldig dat Tiny Tina’s originele avontuur nu beschikbaar is voor een nieuwe generatie van spelers, en ook voor de fans die al lang fan zijn om terug te keren naar waar het verhaal begon en opnieuw de magie te ervaren die Wonderlands heeft geïnspireerd.”

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure is door de ESRB beoordeeld als T voor Teen.

Los daarvan is Tiny Tina’s Wonderlands, het gloednieuwe avontuur vol fantasie van 2K en Gearbox Software, nu te bestellen in de voorverkoop en verschijnt 25 maart 2022 op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 en pc via de Epic Games Store, exclusief bij de lancering, en later in 2022 op andere digitale pc-verkooppunten.

Ga voor het laatste nieuws en informatie over Tiny Tina’s Wonderlands naar de officiële website van de game en volg de game op Twitter en Facebook.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box