Assassin’s Creed Valhalla lanceert ‘Oskoreia Season’ en ‘Tombs of the Fallen’

thumbnail

Het vierde seizoen in Assassin’s Creed Valhalla, het Oskoreia Seizoen, is nu gratis beschikbaar op alle platformen. Dit oogstseizoen markeert het begin van het Oskoreia Festival en Odin’s Wild Hunt; waar geesten van de doden opstaan ​​en woest jagen op de zwakken onder de levenden. Spelers moeten Ravensthorpe verdedigen tegen deze schrijnende dreiging en moeten bewijzen dat de Raven Clan geen gemakkelijke prooi is.

Het Oskoreia Festival is speelbaar van 11 november tot 2 december. In dit gratis, tijdelijke evenement vinden spelers nieuwe activiteiten en quests waarmee spelers ​​tal aan beloningen binnen te halen. Om deel te nemen aan het Oskoreia Festival moeten spelers Engeland bereiken, één van de eerste twee verhaallijnen voltooien (Grantebridgescire of Ledecestrescire) en een nederzetting hebben op niveau 2.

In het Oskoreia Festival nemen spelers deel aan drie herspeelbare activiteiten: boogschieten, paardrijden en het nieuwe toernooi tegen geesten. In dit toernooi worden spelers in de Veil geworpen. Geconfronteerd met de verschillende uitdagingen die voor hen liggen, van getrainde krijgers tot ongetemde beesten en monsters, ontgrendelen spelers steeds moeilijkere niveaus om hun vechtvaardigheden tot het uiterste te testen. De boogschietwedstrijd keert terug met nieuwe doelwitten, die de voortgang van spelers beïnvloeden en ze proberen tegen te houden van het behalen van de hoogste score. Bovendien brengt een reeks aan nieuwe quests spelers in ontmoeting met de Mad Monk. Als kers op de taart gaan spelers op onderzoek uit rondom het mysterie van de gevallen strijder.

Spelers die nog meer avontuur willen, genieten volop van de geheel nieuwe Tombs of the Fallen. Deze uitgestrekte kerkers, verspreid over heel Engeland, zijn beschikbaar vanaf het moment dat spelers hun nederzetting ontgrendelen vanaf 9 november. Deze vergeten tombes zijn gratis speelbaar voor iedereen.

Tot slot viert Assassin’s Creed Valhalla op 10 november de eerste verjaardag van de game. Zo ontgrendelen spelers onder andere de Valravn’s Claw, een elegant nieuw eenhandig zwaard en een exclusief eenhoorn-rijpaard via Special Event Challenges.

Ga voor meer informatie over Assassin’s Creed Valhalla naar assassinscreed.com.

Ga voor het laatste nieuws over Ubisoft naar news.ubisoft.com.

Assassin’s Creed Valhalla is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box