Samenwerking Apex Legends x Market onthuld

thumbnail

De volgende evolutie van streetwear is naar de Apex Games gekomen! Respawn Entertainment heeft in samenwerking met Market, het label uit Los Angeles, nieuwe exclusieve skins in de game en Apex Legends-kleding in real life uitgebracht.

De items zijn tot 23 november in-game verkrijgbaar in de Apex Store. Spelers kunnen toegang krijgen tot de Wraith – Ringside, Mirage – Night Crawler, Bloodhound – Sunset Desperado en Lifeline – Mic Check skins voor 1800 Apex Coins per stuk of via tijdelijke bundels met korting. Deze samenwerking is niet compleet zonder echte merchandising: Apex Legends-spelers kunnen hun liefde voor de game tonen door de exclusieve, tijdelijke merchandising te kopen in de Market Store. Door felgekleurde t-shirts te combineren met speelse, direct herkenbare graphics, bestaat de Market Legends-collectie uit een aantal geweldige kledingstukken.

Respawn Entertainment heeft eerder deze maand Apex Legends: Escape uitgebracht, de volgende grote update voor de bekroonde Battle Royale, met daarin de vierde en grootste map van de game tot nu toe, een dodelijke Legend genaamd Ash, de klassieke C.A.R. SMG uit Titanfall, en nog veel meer. Het is een reis die de deelnemers aan de Apex Games niet snel vergeten. Drop daarom vandaag nog in Apex Legends: Escape voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Apex Legends en Market bezoek je het nieuwste EA-blogbericht hier: https://www.ea.com/nl-nl/games/apex-legends/news/Market-Market-Market

Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op Twitter, Instagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box