Thunderful Games toont gameplay van SteamWorld Heist II

thumbnail

Thunderful Games en developer Image & Form Games hebben een gameplay deep dive uitgebracht van de turn-based RPG SteamWorld Heist II. Het spel komt 8 augustus uit voor de PC, Xbox Series, Xbox One, PS5, PS4 en Switch.

SteamWorld Heist II is het vervolg op de populaire turn-based strategiegame SteamWorld Heist, ontwikkeld door Image & Form Games. In deze game keer je terug naar het SteamWorld-universum, waarin je opnieuw een team van ruimtecowboys bestuurt om missies te volbrengen en vijandelijke ruimteschepen te plunderen.

Het spel behoudt de charmante steampunk-esthetiek van zijn voorganger en voegt nieuwe elementen toe, zoals meer speelbare personages met unieke vaardigheden en wapens. Net als in het origineel draait het om tactische gevechten waarbij je dekking moet zoeken, strategisch moet positioneren en de juiste wapens moet gebruiken om vijanden te verslaan. Naast de gevechten zijn er ook elementen van verkenning en het upgraden van je ruimteschip en crew. Met verbeterde graphics en diepgaande gameplay biedt SteamWorld Heist II een meeslepende ervaring voor zowel nieuwe spelers als fans van het eerste deel.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx