Volgende Tomb Raider krijgt open spelwereld

thumbnail

De V Scopper meldt dat de volgende Tomb Raider een open spelwereld zal gaan krijgen. Volgens het artikel zou een natuurramp Noord-India moeten doen schudden en de ruïnes en kunstvoorwerpen van de oude keizer Ashoka blootleggen. Lara vecht tegen verschillende overvallers en andere rivalen voor deze krachtige relikwieën. Ze zou ook motorfietsen en parachutes moeten kunnen gebruiken om het landschap te verkennen. Crystal Dynamics heeft geen enkele informatie bevestigd.

Tomb Raider is een iconische videogame-franchise die draait om de avonturen van de archeologe Lara Croft. Het eerste spel werd uitgebracht in 1996 en was baanbrekend vanwege zijn 3D-graphics en innovatieve gameplay. In de spellen volg je Lara terwijl ze over de hele wereld reist, oude ruïnes verkent, puzzels oplost en vijanden bestrijdt terwijl ze op zoek gaat naar verloren schatten en artefacten. De serie staat bekend om zijn mix van actie, avontuur, platforming en puzzels. Het heeft talloze vervolgen, prequels en herstarten voortgebracht, waaronder de recentere spellen zoals de reboot Tomb Raider uit 2013 en zijn vervolgen, die het personage en de gameplay vernieuwden voor moderne spelers. De Tomb Raider-games hebben een blijvende invloed gehad op de game-industrie en blijven geliefd bij fans over de hele wereld.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2314
  1 maand geleden

  Kan natuurlijk heel leuk worden. Een hele interessante open wereld waar veel ‘tombes’ te zijn ontdekken.

  Griever
  Lid
  2904
  1 maand geleden

  Als je daar dan weer vrij tombes in kunt onderzoeken naar geheimen en puzzels lijk me dat vet.Zo lang het maar niet te veel gaat lijken op bijvoorbeeld Far Cry en gewoon zijn eigen ding blijft.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx