Terminator Survivors krijgt offline singleplayer en engine toegewezen

thumbnail

Terminator Survivors zal draaien op de Unreal Engine 5 en krijgt een offline singleplayer. Dat lezen we via de FAQ van de actie-game. De game verschijnt later dit jaar voor de PC, Xbox Series en PlayStation 5. Er is ook een co-op-modus voor maximaal drie spelers, hoewel er geen PvP-modi gepland zijn. Terminator Survivors speelt zich af in 2009 en speelt zich slechts een paar jaar na de Dag des Oordeels af, een gebeurtenis die het menselijk ras bijna uitroeide nadat het in 1997 werd tegengehouden door de inspanningen van Sarah Connor.

Terminator Survivors is een spannende game die zich afspeelt in het iconische Terminator-universum. In deze game worden spelers geconfronteerd met een post-apocalyptische wereld die is overspoeld door dodelijke machines, bekend als Terminators. Als overlevende is het jouw taak om te vechten tegen deze genadeloze vijanden en te proberen te overleven in een wereld die op de rand van de afgrond balanceert.

Je zult moeten samenwerken met andere overlevenden, het verzamelen van hulpbronnen, het bouwen van schuilplaatsen en het ontwijken van patrouillerende Terminators terwijl je probeert te overleven in deze meedogenloze wereld. De game biedt een mix van actie, strategie en survival-elementen, waardoor spelers een intense en meeslepende ervaring krijgen terwijl ze vechten voor hun leven.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx