The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition komt 7 maart uit

thumbnail

Welkom in de toekomst! Vandaag maakten Obsidian Entertainment, Private Division en Virtuos bekend dat The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition volgende week 7 maart 2023 beschikbaar is voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition is de ultieme manier voor zowel nieuwe als bestaande fans om de geliefde RPG te spelen. Graphics in een hogere resolutie, een dynamisch weersysteem, vernieuwde belichting en omgevingen, verbeterde prestaties en laadtijden, mooiere details van personages, een verhoogde levelcap en nog veel meer staat ruimtevaarders te wachten die stoutmoedig een pad banen door de samenzweerderige Halcyon-kolonie.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition bevat de basisgame The Outer Worlds en beide DLC’s, Murder on Eridanos en Peril on Gorgon, voor € 59,99. Spelers die The Outer Worlds en de bijbehorende DLC’s al hebben voor Xbox One, PlayStation 4 of pc (Steam, GOG, Epic Games Store of Microsoft Store) kunnen upgraden naar The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition voor de nieuwste consolegeneratie of, indien van toepassing, in dezelfde pc store tegen een gereduceerde prijs van € 9,99.

Of je nu opnieuw een reis door het heelal maakt of voor het eerst op avontuur gaat, dit is je beste kans om de beroemde en bekroonde scifi-RPG uit 2019 te beleven. Materialen voor The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition kun je hier vinden en kijk hier op de officiële site voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx