The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom en Metroid Prime 4: Beyond voor Switch onthuld

thumbnail

De nieuwste Nintendo Direct-presentatie bevatte een verscheidenheid aan games die in 2024 en daarna naar de Nintendo Switch komen, waaronder eerste beelden van Metroid Prime 4: Beyond en de onthulling van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, alsook nieuwe informatie over games van Nintendo’s ontwikkel- en uitgeverpartners.

De trailer van Metroid Prime 4: Beyond gaf een eerste blik op gameplay van de nieuwste missie van Samus Aran. Ook werd bekendgemaakt dat de game in 2025 naar de Nintendo Switch komt.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Het net onthulde The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom komt op 26 september 2024 naar de Nintendo Switch. Spelers kruipen in de huid van Zelda, de nobele prinses van Hyrule. Vanaf de releasedag van de game is er ook een Nintendo Switch Lite op basis van de The Legend of Zelda-serie verkrijgbaar.

Het is aan Zelda en haar wijsheid om het koninkrijk Hyrule te redden in een gloednieuw verhaal in de The Legend of Zelda-serie. De inwoners van Hyrule zijn verzonken door vreemde scheuren die plotseling zijn verschenen. Een bekende krijger is één van de vermisten. Werk samen met de mysterieuze Tri en gebruik de kracht van Tri’s staf’ om echo’s te maken – imitaties van dingen die je om je heen vindt. Je kunt deze echo’s vervolgens altijd inzetten hoe je maar wilt om puzzels op te lossen en vijanden te vellen. Gebruik echo’s van waterblokken om hoger gelegen plekken te bereiken, maak bruggen van oude bedden, gooi stenen naar vijanden, of ontdek jouw eigen creatieve combinatie van echo’s om de klus op jouw manier te klaren. Je kunt zelfs echo’s van monsters maken, die dan met jou meevechten. Ga met Zelda op avontuur om Hyrule te redden wanneer The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom op 26 september naar de Nintendo Switch komt.

Mario & Luigi: Brothership

Nintendo hees ook de zeilen van Mario & Luigi: Brothership, een gloednieuw zeemansavontuur in de avontuurlijke RPG-serie met de Mario Bros., dat op 7 november verschijnt; Super Mario Party Jamboree, waarin je net als Mario en zijn vrienden bent uitgenodigd voor de grootste Mario Party ooit op een enorm eilandresort, dat op 17 oktober 2024 wordt uitgebracht; en de aankondiging dat Donkey Kong zijn rentree maakt in Donkey Kong Country Returns HD, met opgepoetste HD-visuals en de extra levels uit de Nintendo 3DS-versie, dat op 16 januari 2025 wordt uitgebracht.

Stap aan boord voor een (b)roerig RPG-avontuur met Mario en Luigi! De broers zijn terug voor een gloednieuwe game in de Mario & Luigi-serie, waarin ze de zeilen hijsen op Zeiland (deels schip, deels eiland) om naar het vasteland van Concordia te gaan. Speel als de besnorde broers en verken de meest uiteenlopende eilanden, van tropische regenwouden tot bruisende steden. Ontmoet onderweg nieuwe vrienden en bekende gezichten uit het Paddenstoelenrijk, zoals Peach en Bowser. Neem het roer in handen en vertrouw op de broederlijke band tussen Mario en Luigi om heldendaden te verrichten. Gebruik duoacties om obstakels te overwinnen en duoaanvallen om te winnen in turn-based gevechten met een dynamische twist. Mario & Luigi: Brothership komt op 7 november naar de Nintendo Switch.

Daarnaast bevatte de presentatie een breed scala aan games van Nintendo’s uitgever- en ontwikkelpartners, waaronder DRAGON QUEST III HD-2D Remake, een episch fantasy-avontuur dat de oorspronkelijke RPG-klassieker uitbreidt en opfrist, dat op 14 november 2024 wordt uitgebracht; LEGO® HORIZON ADVENTURES, een spektakel met machinejager Aloy en vrienden in de wereld van Horizon, getrouw nagemaakt met LEGO-steentjes, dat in de winter van dit jaar wordt uitgebracht; en MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics, waarin spectaculaire gevechten met superhelden plaatsvinden over zeven klassieke arcadegames wanneer de collectie dit jaar wordt uitgebracht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx