Pax Dei en meer worden deze week gelanceerd met het AI-aangedreven DLSS 3 en Reflex

thumbnail

Van gamen op een leeg canvas tot het verkennen van majestueuze vikingeilanden, de DLSS-aankondiging van deze week draait allemaal om het gebruik van de kracht van RTX-technologieën zoals NVIDIA DLSS 3, NVIDIA Reflex en geavanceerde ray traced effecten om je avonturen echter dan ooit te maken.

Begin met de sociale sandbox-MMO Pax Dei, die al beschikbaar is in Early Access op Steam. In de game kun je je eigen legende definiëren terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld vol echte mythen en magie. Terwijl je dat doet, zorgen DLSS 3 en NVIDIA Reflex ervoor dat je je uitdagingen kunt aangaan op het hoogst mogelijke prestatieniveau. In Pax Dei gebruikt DLSS 3 AI om framerates met gemiddeld 3x te vermenigvuldigen bij 4K.

Maar als dat een beetje te vrijblijvend is, dan kun je reizen naar een booreiland midden in een venijnige storm voor de kust van Schotland door Still Wakes The Deep te spelen. Je kunt op geen enkele manier communiceren met de buitenwereld en alle uitgangen zijn afgesneden, dus je hebt geen andere keuze dan de horror die aan boord is gekomen onder ogen te komen in deze terugkeer naar de verhaalgedreven first-person horrorgame. Bovendien zorgt DLSS 3 met Frame Generation en DLAA ervoor dat elke schreeuw nog echter aanvoelt, terwijl Reflex je de beste kans geeft om te ontsnappen als het misgaat. Op 4K, met elke instelling gemaximaliseerd, levert DLSS 3 een gemiddelde verhoging van 2,6X. Als klap op de vuurpijl is de game vandaag nog te spelen.

Als je wilt overleven met wat minder stress in je leven, kun je altijd nog het Isle of Skye bevaren in Skye: The Misty Isle van Aurora Game Studios. Trotseer de elementen, vecht tegen roofdieren en ontdek het verborgen lot van dit land in het avontuur van je leven. Als Early Access op 19 juni uitkomt, kun je DLSS 3 ook gebruiken met Frame Generation om frames gemiddeld 2,4X te verbeteren en de latency te verlagen met Reflex.

En dat is nog niet eens alles! Deep Rock Galactic Seizoen 5 voegt DLSS 3 toe aan de mix en THE FINALS Seizoen 3 doet hetzelfde – plus Reflex en ray tracing. Natuurlijk zijn we ook nog maar net begonnen met de #GeForceSummer van RTX, dus vergeet niet om te proberen om alles te winnen, van GPU’s tot complete pc’s! Je kunt de volledige algemene voorwaarden voor de #GeForceSummer of RTX sweepstakes hier bekijken, en de wedstrijden hier.

Er komen echter binnenkort nog meer DLSS-integraties aan voor een heleboel games. Kom regelmatig terug voor een overzicht van de volgende DLSS- en RTX-titels en bekijk hier de volledige lijst met meer dan 500 RTX-uitgebreide games en apps.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx