GTA Online: Bottom Dollar Bounties arriveert op 25 juni

thumbnail

Maude Eccles draagt haar vurige passie voor gerechtigheid over aan de nieuwe generatie premiejagers en ze is op zoek naar iemand die het stokje wil overnemen van Bottom Dollar Bail Enforcement, om in Los Santos en Blaine County gajes op te sporen en in de boeien te slaan.

In GTA Online: Bottom Dollar Bounties werk je samen met Jenette, de dochter van Maude. Zodra de update op 25 juni wordt gelanceerd, kun je met haar op pad om het menselijke vullis van GTA Online achter slot en grendel te zetten en de bijbehorende premies op te strijken.

Veeg de straten van Southern San Andreas schoon in nieuwe politievoertuigen door buiten het boekje om Dispatch Work te doen voor agent Vincent Effenburger. Plus nieuwe Drift en Drag Races in de Rockstar Creator, nieuwe voertuigen en ervaring-updates. En er komt nog veel meer naar GTA Online, deze zomer en daarna.

Het recht krijgt op 25 juni zijn beloop met GTA Online: Bottom Dollar Bounties op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx