The Elder Scrolls Online: Gold Road nu beschikbaar op PC en Mac

thumbnail

ZeniMax Online Studios en Bethesda Softworks hebben het nieuwste hoofdstuk van The Elder Scrolls Online : Gold Road gelanceerd voor PC en Mac. Dit hoofdstuk bevat 30 uur aan main quest content in de nieuwe zone van West Weald, een spannend en krachtig Scribing-systeem om onder de knie te krijgen en een onvergetelijk verhaal waarin een nieuwe Daedric Prince wordt geïntroduceerd. Daarnaast is er voor het eerst een lanceringsfeest in de game voor spelers die ESO: Gold Road oppikken. Alle deelnemers worden aangemoedigd om mee te doen en een gloednieuwe in-game beloning vrij te spelen.

Samen met Gold Road wordt Update 42 gelanceerd, een gratis update voor alle spelers met verbeteringen aan de in-game mail, een nieuwe Achievement ter ere van de 10e verjaardag van de game en andere veranderingen.

Het Gold Road Chapter is nu beschikbaar op PC en Mac en komt 18 juni uit op Xbox en PlayStation consoles.

Bekijk de lanceringstrailer van ESO: Gold Road launch trailer hieronder:

Scribing System
Scribing is een gloednieuw systeem dat met Gold Road wordt geïntroduceerd en waarmee spelers hun vaardigheden kunnen aanpassen met behulp van unieke scripts die perfect bij hun speelstijl en bouw passen. Of spelers nu op zoek zijn naar meer kracht, veelzijdigheid of rollenspelmogelijkheden, Scribing is een krachtige nieuwe manier om hun ESO-ervaring te personaliseren.

West Weald Zone
Het Gold Road-hoofdstuk ligt langs de zuidwestelijke grens van Cyrodiil en grenst aan Valenwood en de Gold Coast. Hierdoor kunnen spelers West Weald verkennen, een rijke keizerlijke provincie die sinds The Elder Scrolls IV: Oblivion niet meer is voorgekomen in een Elder Scrolls-game. In deze nieuwe zone kunnen spelers naast de Gold Road-regio en het opkomende Dawnwood ook de stad Skingrad verkennen, waar ze een heleboel nieuwe side quests, wereldbazen, delves, publieke kerkers en meer zullen ontdekken. Bekijk deze previewblog voor meer informatie over de zone.

Nieuwe beloningen, verbeteringen en meer
Het Gold Road-hoofdstuk zit vol met nieuwe en unieke achievements, voorwerpen en verzamelobjecten, waaronder 10 krachtige voorwerpsets, drie unieke Mythic-voorwerpen, fragmenten voor het gloednieuwe Tales of Tribute-patronendek en een nieuw type verzamelobject, Skill Styles genaamd. Gold Road bevat ook een nieuwe groepsproef voor 12 spelers, Lucent Citadel, waarin spelers zich als groep kunnen wagen in een langvergeten Daedric kluis in het rijk van Fargrave, de unieke eindbaasgevechten kunnen aangaan en op zoek kunnen gaan naar de mysterieuze Arcane Knot.

Update 42 voor alle ESO-spelers
Samen met Gold Road wordt Update 42 gelanceerd. Deze gratis update introduceert een reeks verbeteringen in de basisgame. In-game mail krijgt een revisie gericht op de interface en meldingen, inclusief de toevoeging van categorieën (spelersmail, systeemmail en systeemwaarschuwingen), verbeterde sortering, voorvertoning van bijlagen en weergave van inventarisruimte. Update 42 introduceert ook de Adventure Across a Decade Achievement, waarmee de 10e verjaardag van ESO wordt gevierd door het toekennen van de “Fractured Glory” skin voor het voltooien van questlines uit de meest memorabele avonturen van ESO tot nu toe, waaronder Gold Road. Alle details vind je hier.

Bekijk de patch notes op de officiële fora voor alles wat er verandert en komt met Update 42.

The Elder Scrolls Online: Gold Road is nu te koop, met vier unieke edities:
– The Elder Scrolls Online Deluxe Collection: Gold Road
– The Elder Scrolls Online Collectie: Gold Road
– The Elder Scrolls Online Deluxe Upgrade: Gold Road
– The Elder Scrolls Online: Upgrade: Gold Road

Beide Collection-edities bevatten het basisspel, het Gold Road-hoofdstuk en alle eerdere hoofdstukken. Voor degenen die ESO en de eerdere hoofdstukken al bezitten, geven beide Upgrade-edities toegang tot het Gold Road-hoofdstuk. Voor de vereiste PC/Mac-specificaties om Gold Road te kunnen spelen, kun je hier de spelvereisten bekijken: PC, Mac.

Lees deze blog voor meer informatie over Gold Road en de unieke edities.

The Elder Scrolls Online: Gold Road is nu live op PC/Mac en verschijnt 18 juni voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Spelers kunnen het nieuwe hoofdstuk kopen via de ESO Store, retailer of platformwinkel van hun keuze. Houd onze officiële website en fora in de gaten voor de nieuwste updates en informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx