The Crew 2 Season 1 Episode 2: The Hunt morgen gratis beschikbaar

thumbnail

The Hunt, de tweede episode van seizoen 1 van The Crew 2, is vanaf morgen gratis beschikbaar voor spelers op alle platformen. De update introduceert nieuwe evenementen, een gloednieuwe Motorpass, nieuwe voertuigen en meer.

Elk seizoen duurt vier maanden en bestaat uit twee opeenvolgende episodes van twee maanden. In deze nieuwe episode zijn de slechteriken op de vlucht geslagen met de buit die ze hebben gestolen van Vault Corp, een private bank. Om ze te stoppen, moeten spelers hun rijvaardigheid off-road gebruiken in de stressvolle Rally Raid, Rally Cross Chase en enkele gloednieuwe PvE-evenementen. Daarnaast introduceert The Hunt een gloednieuwe Motorpass. Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen.

In Episode 2: The Hunt krijgen spelers de kans om meer nieuwe voertuigen te ontgrendelen of aan te schaffen, waaronder de Ford F-150 SVT Raptor 0210 Enforcer Edition (Rally Raid). Tevens brengt de update nieuwe aanpassingsopties en gloednieuwe LIVE Summits met zich mee.

The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is The Crew 2 onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x