Werkt Sony San Diego aan een volgende Uncharted-game?

thumbnail

Het Linkedin-profiel van developer Michael Mumbauer heeft interessante informatie opgeleverd. Hij zou namelijk gewerkt hebben met zijn team aan een triple-A action adventure game die momenteel in de maak is met Sony San Diego. Die laatste studio kennen we onder andere van de God of War-serie en MLB: The Show, maar er zou een nieuw team werken aan deze nieuwe game. De man linkt daarnaast verder naar de headline: “Sony Is Secretly Building A New PlayStation Studio… To Make Uncharted 5?!” Het lijkt een bewuste move door Mumbauer maar het kan ook een grap zijn van de man om mensen op het verkeerde been te brengen. De man zette de studio op tussen 2007 en werkte tot 2020 al als senior director bij de studio. In november verliet hij de studio.

Uncharted is een zeer populaire PlayStation-franchise met Nathan Drake. De reeks wordt inmiddels ook omgezet naar een film welke Sony uit zal gaan brengen in de toekomst. De film kampt echter al lange tijd met wegrennende directors en regisseurs. Wanneer deze dan ook exact uitkomt is nog niet duidelijk.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  SylverFox
  Lid
  141
  1 maand geleden

  Eén van de meest verkochte PS4 games en een film in de maak. Lijkt me niet meer dan logisch dat er gewerkt wordt aan een nieuw deel. Maar waarom een nieuwe studio?

  TommyNL
  Lid
  170
  1 maand geleden

  Ik hoop eigenlijk op een nieuwe Syphon filter of een nieuwe getaway game.
  Maar dat zal wel niet.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x