Civilization VI – Nieuwe Frontier Pass: Vietnam & Kublai Khan Pack op 28 januari

thumbnail

Vandaag hebben we het vijfde DLC-pakket in de Civilization VI – New Frontier Pass – het Vietnam & Kublai Khan Pack – aangekondigd, die op donderdag 28 januari wordt gelanceerd. Het Vietnam & Kublai Khan Pack vereist Civilization VI om te spelen en zal beschikbaar zijn voor iedereen die de Civilization VI – New Frontier Pass bezit en is beschikbaar voor individuele aankoop voor €8,99.

Het Vietnam & Kublai Khan Pack bevat een nieuwe leider en beschaving, Kublai Khan als nieuwe alternatieve leider voor China en Mongolië, een nieuwe spelwijze en een nieuwe wijk – het Preservaat, dat twee nieuwe gebouwen in de Grove en het Sanctuarium omvat.

De nieuwe spelmodus heet Monopolies & Corporations, wat een robuuster economisch spel oplevert dat je in staat stelt een economisch imperium op te bouwen en je fantasieën van het zwemmen in het geld tot leven kan brengen! Met de nieuwe spelmodus kunt u een hele industrie creëren rond dubbele grondstoffen. Industrieën zorgen voor krachtige buffs in hun thuissteden en een gestage aanvoer van Great Merchant punten; blijf meer verzamelen en je kunt een industrie op een niveau brengen dat gelijk is aan een bedrijf. Uw bedrijven stellen u in staat om producten te maken die in de gebouwen van de beurs en de zeehaven worden geplaatst (zoals grote werken in museums). Als het je lukt om het wereldwijde aanbod van een luxe grondstof te domineren, kun je een monopolie creëren, die een enorme hoeveelheid goud en toerisme genereert.

Voor de lancering van volgende week delen we een First Look-video over de leider voor Vietnam en een diepere kijk op Kublai Khan. Blijf op de hoogte van Civilization VI op Twitter, YouTube en Facebook voor meer informatie.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x