Starfield biedt niet mogelijkheid om onbeperkt overal te landen

thumbnail

Meer details duiken op over de game Starfield. Inmiddels is duidelijk gemaakt via IGN door Ryan McCaffrey dat het niet mogelijk zal zijn in het spel om manueel naar verschillende planeten te gaan en daar te landen.

“Er zijn een aantal dingen die we niet opzettelijk doen om te zeggen: oh, daar willen we echt de tijd aan besteden, wat een impact zal hebben. Wat iemand bijvoorbeeld vroeg: ‘Kun je het schip recht naar beneden vliegen’ naar de planeet?’ Nee. We hebben al vroeg in het project besloten dat het oppervlak aan de oppervlakte één realiteit is en dat wanneer je in de ruimte bent een andere realiteit is en als je echt veel tijd probeert te besteden aan het ontwerpen van de tussenliggende gebieden, dan ben je gewoon veel tijd aan het doorbrengen die niet relevant is voor de speler.”

Starfield is een actierollenspel in ontwikkeling door Bethesda Game Studios. Het spel werd aangekondigd tijdens de E3 persconferentie in 2018. Het zal de eerste nieuwe franchise zijn van Bethesda in meer dan vijfentwintig jaar. De game zal voor onder andere de Xbox Series console verschijnen. Heb jij zin om nog andere games te spelen? Neem dan ook een kijkje op online casino belgie. Voor meer informatie over Starfield, verwijzen we je ook graag door naar deze pagina.

Het jaar is 2330. De mensheid heeft zich buiten ons zonnestelsel gewaagd, heeft nieuwe planeten gekoloniseerd en leeft als een ruimtevarend volk. Van een bescheiden begin als een ruimtemijnwerker, sluit je je aan bij Constellation – de laatste groep ruimteverkenners op zoek naar zeldzame artefacten in het heelal – en navigeer je door de uitgestrekte Settled Systems in Bethesda Game Studios’ grootste en meest ambitieuze game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box