Genshin Impact komt naar GeForce NOW

thumbnail

Leden zetten zich schrap voor impact deze GFN Donderdag met de aankondiging dat de razend populaire Genshin Impact officieel wordt gelanceerd op GeForce NOW op 23 juni.

Er is genoeg om enthousiast over te zijn deze week als de pc- en Mac-apps worden geüpgrade naar versie 2.0.41, die een veelgevraagde functie met zich meebrengt. Plus, 120 FPS-streaming wordt breed uitgerold naar alle 120Hz Android mobiele apparaten. Kijk uit naar deze ondersteuning in de komende weken en je zult merken dat de ervaring kan variëren afhankelijk van het model.

Tot slot, wat zou GFN Donderdag zijn zonder meer games? Deze week krijgen leden zes nieuwe titels om te spelen, waaronder Chivalry 2 en Starship Troopers: Terran Command.

Vanaf 23 juni, na een succesvolle beperkte bèta, kunnen alle GeForce NOW-leden een uitgestrekte magische wereld vol avontuur verkennen in Genshin Impact. De populaire open-wereld actie RPG verlaat de beperkte bèta en lanceert volgende week voor alle GeForce NOW-leden.

Leden kunnen zich door de steeds groter wordende wereld wagen en in de meeslepende campagne springen op verschillende apparaten, streaming binnenkort naar pc’s, Macs en Chromebooks met minder vermogen op GeForce NOW RTX 3080-leden kunnen hun gaming opwaarderen voor de beste ervaring door te streamen in 4K-resolutie en 60 frames per seconde op de pc- en Mac-apps. (Opmerking: de game zal bij lancering alleen beschikbaar zijn op pc, Mac en Chromebook).

Bovendien rollen we deze week de 2.0.41 GeForce NOW-app-update uit die een veelgevraagde functie toevoegt: ondersteuning voor kopiëren en plakken vanaf het klembord in de stream tijdens het streamen vanuit pc- en Mac-apps. Leden hebben nu nog sneller toegang tot hun games.

Mobiele gamers krijgen meer toegang tot de voordelen van een RTX 3080-lidmaatschap en pc-gaming, aangezien 120 FPS-streaming nu beschikbaar is op alle mobiele apparaten met 120Hz-schermen.

En zonder verder oponthoud, hier zijn de zes games die deze week in de cloud gestreamd kunnen worden:

POSTAL: Brain Damaged (Steam)

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box