Sony zou nieuwe hardware aankondigen, waaronder PS5 Pro-controller

thumbnail

Sony zou van plan zijn om nieuwe hardware aan te kondigen. Tom Henderson laat dit weten. Volgens hem zou hij uit betrouwbare en meerdere bronnen vernomen hebben dat het gaat om onder andere een nieuwe controller. Het moet een pro-versie worden welke in een wat duurder segment valt en vooral voor de echte hardcore gamers bedoeld zou zijn. De controller kent onder andere verwijderbare analoge sticks en grips en ook de trigger zou gewijzigd zijn.

De buttons zouden een design hebben waardoor de analoge unit volledig verwijderd kan worden. Daardoor kun je nieuwe sticks plaatsen. Dit zou daarnaast stick drifting tegen moeten gaan, iets dat kan ontstaan na enige tijd gebruik van een controller. Ook zou de software flink verbeterd zijn. De DualSense-controller zou naast de huidige controller moeten bestaan en wordt geen vervanger van de huidige DualSense. Sony heeft de informatie zelf nog niet bevestigd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box