Square Enix onthult volledige tracklist voor Life is Strange: True Colors

thumbnail

In aanloop naar de lancering van Life is Strange: True Colors op 10 september 2021 onthult SQUARE ENIX vandaag de volledige gelicenseerde muziek-tracklist voor de game en zijn DLC, Life is Strange: True Colors – Wavelengths, inclusief songs van Phoebe Bridgers, Michael Kiwanuka, Girl in Red en meer.

Luister de tracks hier:
https://open.spotify.com/playlist/2djjt4Rfdzp7gm2XA4wxya

Het spannende, bovennatuurlijke verhaal van Life is Strange: True Colors wordt ondersteund door een premium-lijst van gelicenseerde muziek en originele tracks van Angus & Julia Stone, mxmtoon, en Novo Amor.

“Muziek is altijd een belangrijk onderdeel geweest van Life is Strange. De emoties en gevoelens die muziek kunnen oproepen zijn dan ook een geweldig hulpmiddel in een game die draait om het verkennen van empathie”, zegt Jon Zimmerman, Narrative Director bij Deck Nine Games. “Voor Life is Strange: True Colors wilden we dat spelers de toppen en dalen van Alex’ reis visueel, emotioneel en via audio zouden beleven. We zijn heel blij om zo’n gevarieerde selectie van echt inspirerend muzikaal talent te kunnen presenteren.”

Wanneer haar broer in een verdacht ongeluk overlijdt, moet Alex Chen haar paranormale Empathy-kracht accepteren en gebruiken om de geheimen bloot te leggen die de waarheid verhullen. De reis, krachten en toekomst van Alex liggen volledig onder controle van de speler.

“Omdat muziek voor Life is Strange zo belangrijk is, hebben we als muzieksupervisors voor de franchise voortdurend geprobeerd de lat hoger te leggen,” zegt Ben Sumner, muzieksupervisor bij Feel For Music. “Life is Strange: True Colors is ons meest ambitieuze project tot nu toe met meer gelicenseerde nummers dan ooit en exclusieve nieuwe muziek van 3 grote artiesten. We hebben de afgelopen jaren alles op alles gezet om dit te realiseren, dus het is geweldig om dit nu eindelijk met iedereen te kunnen delen.”

Spelers kunnen Life is Strange: True Colors nu pre-orderen. Alle details over de verschillende versies van de game zijn te vinden op lifeisstrange.com.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, PC Steam, GeForce NOW en Google Stadia, en later dit jaar voor de Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx