Pokemon animatiefilm vanaf 8 oktober op Netflix

thumbnail

The Pokémon Company International en Netflix hebben vandaag bekendgemaakt dat de volgende animatiefilm van Pokémon wereldwijd – met uitzondering van Japan, China en Korea – op 8 oktober 2021 op Netflix in première gaat. ‘Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle’ werd in november 2020 wereldkundig gemaakt en is de 23e Pokémon-animatiefilm.

De eerste officiële internationale trailer van de film is vandaag uitgebracht en kan hier bekeken worden. Hierin zijn de nummers ‘Always Safe’ en ‘No Matter What’ te horen, die beide door muzikant Cyn speciaal voor de film geschreven en opgenomen zijn. Fans kunnen deze nummers op 8 oktober in de film beluisteren en vanaf vandaag op populaire muziekplatforms streamen. Cyn is tevens een van de bekende artiesten die meedoet aan het muziekprogramma P25 Music ter gelegenheid van 25 jaar Pokémon. Hiervoor heeft ze ‘Wonderful‘, een ander nieuw nummer, geschreven en opgenomen.

“In het jaar van het 25-jarig jubileum van Pokémon wilden we dat fans als een wereldwijde community tegelijkertijd de nieuwste Pokémon-animatiefilm konden beleven”, aldus Emily Arons, Senior Vice President Licensing bij The Pokémon Company International. “De Pokémon-animatiefilms vormen een zeer populaire pijler van het merk. En Netflix is de perfecte partner om onze fans overal ter wereld wederom een bijzonder beleving te bieden wanneer we 25 jaar actie en avontuur vieren met Ash en zijn Pikachu.”

Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle
Diep in het bos van Okoya leven de Mythical Pokémon Zarude in een troep. Ze hanteren de strikte regel dat buitenstaanders hun territorium niet mogen betreden. Op een andere plek in de jungle woont Koko, een jongetje dat opgevoed wordt door een alleen levende Zarude die de troep verlaten heeft. Koko weet dus niet beter dan dat hij een Zarude is. Op een dag heeft Koko echter bij toeval een ontmoeting met Ash en Pikachu. Dit levert hem zijn eerste menselijke vriend op. Is hij wel een Pokémon? Of is hij eigenlijk een mens? Wanneer een gevaar het Bos van Okoya bedreigt, wordt de band tussen Pokémon en mens – en de liefde tussen ouder en kind – danig op de proef gesteld.

Ter gelegenheid van de aangekondigde film kunnen Trainers vanaf vandaag tevens Dada Zarude en Shiny Celeb – beide zoals ze in de film verschijnen – verkrijgen in Pokémon Sword of Pokémon Shield door zich aan te melden voor e-mailnotificaties van de Pokémon Trainer Club. Trainers die zich hiervoor uiterlijk 25 september 2021 registreren, ontvangen op 7 oktober 2021 een e-mail van de Pokémon Trainer Club met daarin een verspreidingscode voor beide Pokémon.

Fans kunnen bovendien uitkijken naar een cross-over met Pokémon GO ter gelegenheid van de wereldwijde release van ‘Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle’ op Netflix. Binnenkort worden er meer details bekendgemaakt. In de tussentijd kunnen fans naar de officiële website van de film gaan op Zarude.pokemon.com/nl-nl en online meepraten via #Pokemon25.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box