Crystal Guard nu live in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

thumbnail

Crystal Guard, het derde seizoen van het zesde jaar voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu speelbaar op alle platformen. Dit nieuwe seizoen introduceert de nieuwe Kroatische Operator Osa en vernieuwingen aan de maps Bank, Coastline en Clubhouse. Daarnaast is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis te spelen van 9 tot en met 12 september.

In Crystal Guard maken spelers kennis met een gloednieuwe aanvaller: Osa, uitgerust met een Talon-8 Clear Shield: een transparant, kogelvrij schild dat zij op de grond en in deur- of raamkozijnen plaatst. Osa beschikt over de primaire wapens 556xi of PDW9 en de PMM als secundair wapen.

Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de vernieuwde maps Bank, Coastline en Clubhouse. De veranderingen zijn doorgevoerd om de maps te balanceren en de volgende elementen te verbeteren: vernietiging van de omgeving, geluidverspreiding en belichting.

Verdere updates die komen met Crystal Guard zijn:

 • Elite customization: spelers kunnen nu elk hoofddeksel uitrusten met een Elite-uniform als ze beide bezitten en tot dezelfde Operator behoren.
 • Het balanceren van Operators (Finka, Sledge, Glaz, Twitch, IQ, Iana, Fuze, Mute)
 • Opnieuw ontworpen flitsdetectiesysteem
 • Aanpassingen aan gadgetschade
 • Een vernieuwd pantsersysteem
 • RIM-belichting die tegenstanders belicht om oneerlijke camouflage te voorkomen

Daarnaast is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis te spelen zijn van donderdag 9 september tot zondag 12 september op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en Windows PC via Epic Games, Steam en Ubisoft Connect. Voor meer info, ga naar rainbow6.com/freeweekend.

Crystal Guard heeft een gloednieuwe Battle Pass met onder andere 100 tiers en 133 beloningen. Deze keer staat er ook een nieuwe beloning op de Battle Pass: Battle Point Boosters. Deze boosters zijn consumables die Battle Point-vooruitgang met 20% boosten, vergelijkbaar met de reeds bekende Renown Boosters. De Battle Pass beschikt naast de gratis track ook over een Premium track, beschikbaar voor 1.200 R6 Credits. Spelers met de premium Battle Pass gaan meteen met Osa aan de slag. Voor andere spelers is ze vanaf 21 september vrij te spelen middel van Renown of R6 Credits. Alle andere content van het derde seizoen, zoals de verbeterde mappen en Operators, zijn direct gratis beschikbaar voor alle spelers.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box