Slajeslag gaat PlayStation 5 aanbieden via veiling

thumbnail

Het geduld van PlayStation-fanaten wordt al tijden op de proef gesteld. Sinds de lancering van de PS5 in november 2020 is de spelcomputer overal uitverkocht. Hoewel de vraag naar de PS5 ongekend groot is, blijft de spelcomputer vanwege beperkte voorraden moeilijk verkrijgbaar. SlaJeSlag.nl, de veilingsite voor onder andere gadgets, biedt de hele week de nieuwste PS5 aan. Wil jij ook kans maken? Vanaf vrijdag 9 april kun je meebieden op deze razendpopulaire spelcomputer.

De PS5 is in veel opzichten een vooruitgang op de vorige editie, de PS4. Doordat de PS5 beschikt over krachtige CPU-hardware en een SSD-geheugen, laden games tot wel 20 keer sneller dan bij de PS4. Door de ondersteuning van 3D-geluid zit er veel meer diepte en richting in het geluid. Daarnaast beschikken de controllers over dynamische triggereffecten. Deze triggers kunnen zich aanpassen aan de game die je speelt. Dit zorgt voor een nog betere en realistische game-ervaring. Nog een voordeel aan de PS5: achterwaartse compatibiliteit met de PS4. Dit betekent dat alle PS4-games te spelen zijn op de PS5.

De PS5 is echt een spelcomputer waar je voor wilt thuisblijven en daarom de ultieme lockdown-gadget. Kun jij ook niet wachten? Zorg dan dat je erbij bent op vrijdag 9 april. De PS5 zal een week lang meerdere keren geveild worden op SlaJeSlag.nl. Wil je niks missen? Download de SlaJeSlag-app en zet het veilingalarm aan. Sla je slag en scoor!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  256
  13 dagen geleden

  Dus eigenlijk doen ze wat scalpers ook doen: een PS5 aanbieden boven adviesprijs.

  (Ervan uitgaande dat het 100% zeker is dat mensen boven adviesprijs bieden)

  Gast8080
  Lid
  180
  12 dagen geleden
  Reageer op  patkick

  Ja idd. Wat slecht, maar ik zie dat er genoeg mensen bieden.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box