Borderland 3 Director’s Cut add-on, Disciples of the Vault cosmetic packs en Loot Machines zijn nu beschikbaar

thumbnail

Vault Hunters, zet je schrap! Er wachten nieuwe challenges op je in de Borderlands 3 Director’s Cut add-on, die vanaf nu beschikbaar is voor losse aankoop of als gratis download voor degene die in bezit zijn van Borderlands 3 Ultimate Edition of Season Pass 2. Daarnaast hebben ook de gloednieuwe Disciples of the Vault cosmetic packs hun intrede in de game gemaakt, zijn er twee nieuwe Loot Machines toegevoegd aan de basisgame die door alle spelers gebruikt kunnen worden en is Borderlands 3 toegevoegd aan de PlayStation Now-bibliotheek.

Zoals in de add-on’s launch trailer hierboven te zien is bevat Director’s Cut een gigantische Varkid raid boss genaamd Hemovorous the Invincible, maar ook een interplanetair moordmysterie. Daarnaast kun je al een blik werpen op de eerste drie geplande Vault Cards. Door Vault Card challenges te voltooien maak je progressie waarbij je uiteindelijk thematische rewards – waaronder unieke Legendary gear, heel veel nieuwe cosmetische items en een gloednieuwe in-game resource genaamd Diamond Keys – kunt ontgrendelen.

Voor degene die geïnteresseerd zijn in hoe een game als Borderlands 3 is gemaakt bevat Director’s Cut ook een schat aan behind-the-scenes content. Ontdek een complete galerij vol met concept art, bekijk deleted scenes en de teams favoriete pre-release bugs en misschien vind je de antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Behalve de release van Director’s Cut zijn de Disciples of the Vault cosmetic packs nu beschikbaar voor spelers die in het bezit zijn van Season Pass 2 of Borderlands 3 Ultimate Edition en als losse aankoop. Deze cosmetische pakketten laten zien wie de Borderlands 3’s Vault Hunters zouden zijn geworden als ze zich hadden aangesloten bij de Children of the Vault. Ieder pakket is specifiek voor een bepaald personage en bevat een enig-in-zijn-soort Vault Hunter lichaam en bijpassend hoofd. Deze kun je mixen met iedere andere customization optie die je in je collectie hebt.

Daarnaast zijn er twee nieuwe machines – Crazy Earl’s Reroll en Maurice’s Black Market Vending Machine – aan de basisgame toegevoegd. Beide zullen zonder bijkomende kosten voor alle spelers beschikbaar zijn. In ruil voor wat Eridium vervangt Crazy Earl’s Reroll jouw bestaande Anointment op een gespecifieerd item. Maurice’s Black Market Vending Machine biedt top-tier Legendary loot en is iedere week op een andere plek uit de basisgame verborgen. Het is aan de Borderlands-community om deze wekelijks te vinden en te zien wat de automaat bevat.

Tenslotte is Borderlands 3 nu beschikbaar via de on-demand game streaming service PlayStation Now. Eigenaren van een PlayStation 4 of PlayStation 5 die een abonnement hebben op PlayStation Now kunnen nu de volledige basisgame van Borderlands 3 spelen zonder bijkomende kosten.

Borderlands 3 is nu verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Mac, Stadia en pc via Steam en de Epic Games Store. Ga voor assets en aanvullende informatie naar newsroom.2k.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box